Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Rond fotobehang met eigen ontwerp

Jungle? Bloemen? Een leuk ontwerp voor een kinderkamer? Het kan allemaal met het ronde fotobehang. Waar je bij veel andere aanbieders slechts kunt kiezen uit een aantal standaard ontwerpen, bepaal je bij ons helemaal zelf wat er gedrukt wordt. Ideaal! En zo weet je zeker dat het ontwerp ook naadloos aansluit op de rest van je interieur. Met het ronde fotobehang tover je ruimte in een mum van tijd om naar een totaal andere uitstraling. En zelfs voor de niet-klussers is de behangcirkel goed en eenvoudig te plaatsen.

Eigen rond behang maken

Zoals je gewend bent van Flyerzone, drukken wij alleen op de mooiste en beste materialen. Voor het ronde fotobehang gebruiken we Walltex. Dit is een dik en stevig behangsoort dat tegen een stootje kan. Door de dichte en gladde structuur komt jouw ontwerp optimaal naar voren. Zelfs voor de grote formaten geldt dat het ronde fotobehang altijd uit 1 gedeelte bestaat. Geen gedoe met naden of banen die niet goed op elkaar aansluiten. Met 1 keer plakken heb je het ontwerp direct strak tegen de muur.

Je hebt keuze uit maar liefst 12 verschillende formaten. Je kunt gaan voor 1 groot formaat of juist voor meerdere behangcirkels gaan. Op die manier zorg voor je een persoonlijk en uniek ontwerp op jouw muur.

Behangcirkel plaatsen

Om te zorgen dat het ronde fotobehang strak tegen de muur geplakt wordt, zijn er een aantal punten waar je om moet denken. Had je je aan die punten en doorloop je de stappen, dan is het plaatsen van het behang heel gemakkelijk. Flyerzone is hierbij alleen verantwoordelijk voor het behang zelf, niet voor het uiteindelijke resultaat aan de muur. Zorg dat je in ieder geval het volgende in huis hebt:

 • Behangstomer, plantenspuit of eventueel een natte spons/doek om oude behangresten te verwijderen.
 • Eventueel voorlijm (BK 15 of een andere verdunde lijm, bijvoorbeeld de Gel Behanglijm van Perfax)
 • Behanglijm (BK 10 of een andere gelijkwaardige P.V.A.C. Lijm, bijvoorbeeld de Ready & Roll Papier en Vinyl van Perfax)
 • Een lamsvachtroller of een blokkwast
 • Een lamsvachtroller of een blokkwast
 • Rakel
 • Natte doek of spons om lijmresten te verwijderen
 • Het plaatsen gaat altijd makkelijker met een paar extra handen, zeker de grotere cirkels.

En dan nu aan de slag:

 1. Zorg dat de ondergrond egaal is en oneffenheden als oude behangresten verwijderd zijn.

 2. Controleer of je de muur nog moet voorlijmen. Dit kun je eenvoudig met een natte spons doen. Wring de spons uit tegen de muur. Trek het water in de muur? Dan is de voorlijm nodig voor een goede hechting. Loopt het water langs de muur naar beneden, dan is voorlijmen niet noodzakelijk.

 3. Smeer de plek waar het ronde fotobehang geplaatst moet worden goed in met de juiste behanglijm.

 4. Plak de cirkel niet direct in zijn geheel op de ondergrond, maar begin met een rand/hoekje. Vanuit hier kun je het behang in zijn geheel langzaam verder plakken.

 5. Met een licht vochtige spons of doek verwijder je nu de overtollige lijm. De rest even laten drogen en je kunt genieten van je eigen ontwerp!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.