Kies het soort sportshirt:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sportshirt bestellen

Geef het sporten een extra boost en ga voor sportshirts met je eigen bedrukking. Laat het logo of de naam van je sportclub drukken en je krijgt direct een professionelere uitstraling. Eigenlijk sta je dan al met 1-0 voor, zonder dat je ook maar iets gedaan hebt. Het vergroot ook nog eens het teamgevoel. Of het nu om een sportclub gaat, bedrijfsmatig of een shirt voor jezelf, de sportshirts zijn al vanaf 1 stuk te bestellen.Naast de sportshirts kun je bij Flyerzone ook terecht voor katoenen T-shirts.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte sportshirts

De sportshirts van Flyerzone zijn gemaakt van 100% polyester. Polyester is een materiaal dat ademend vermogen heeft en vocht (zweet) goed kan afvoeren. Twee belangrijke eigenschappen van een shirt om lekker in te kunnen sporten.

Er zijn twee verschillende soorten sportshirts voor volwassnen. Het basic sportshirt is een unisex T-shirt en heeft korte mouwen. De mouwloze tanktop is te verkrijgen voor zowel mannen als vrouwen.

Bedrukte sportshirts voor kinderen

Voor de kleinere - maar niet minder fanatieke - sporters hebben wij sportsshirts in kindermaten. Nog een extra motivatie voor de kinderen om actief bezig te zijn! Leuk voor op de sportvereniging, tijdens het spelen of op een andere manier actief bezig te zijn.

sportshirt bedrukken

Goedkoop sportshirt bedrukken

Jouw sportshirt wordt digitaal gedrukt op één van onze hoogwaardige drukpersen. Op deze manier krijg jij de beste kwaliteit en kan het shirt de volgende dag zelfs al geleverd worden.

Bestanden aanleveren

Om de sportshirts zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand
    (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.