Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Kleine stickers drukken: gemakkelijk, snel én voordelig

Kleine stickers drukken doen wij tot ongeveer het A3-formaat. Om het jou gemakkelijk te maken, hebben wij de standaard formaten en de populairste formaten en vormen al voor je geselecteerd. Met één muisklik heb je dus altijd het juiste formaat! Toch op zoek naar een ander of afwijkend formaat? Met de optie ‘Eigen maat’ voer je eenvoudig het gewenste formaat in.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende materialen

Voor het drukken van de kleine stickers heb je de keuze uit verschillende materialen. Goed om te weten is dat de outdoor kleine stickers zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De kleine indoor stickers zijn geschikt voor binnengebruik. Hieronder zie je in een handig overzicht de verschillende kleine stickers met lijmlaag onder elkaar.

Materiaal g/m² Uitstraling Breeklijn
Indoor (digitaal) 90 grams Mat
Indoor (offset) 70 grams Mat
Outdoor 100 grams Mat
Outdoor transparant 110 grams Glans

Statische kleine stickers drukken

Naast de reguliere kleine stickers, met lijmlaag, zijn er ook stickers die statisch geplakt worden. Deze statische kleine stickers kleven sterk op iedere gladde en vlakke ondergrond, maar zijn eenvoudig te verwijderen en te herpositioneren.

Grote of kleine oplage kleine stickers

Ben je op zoek naar een grote oplage? Of heb je juist een kleine oplage kleine stickers nodig? Bij Flyerzone vind je het beide! Voor de grotere oplages gebruiken wij onze Komori offset persen. Door drukwerk met elkaar te combineren, houden wij de kosten laag en dat zie jij direct terug in de prijs.

Maar ook voor kleine oplages kun je bij ons terecht. Op één van onze hoogwaardige digitale drukpersen wordt jouw ontwerp haarscherp op het gekozen materiaal gedrukt. Het grote voordeel van digitale druk, is de kleine oplages die je kunt bestellen.

Je eigen kleine stickers ontwerpen

Natuurlijk drukken wij de kleine stickers altijd met jouw eigen ontwerp. Er zijn verschillende manieren om een drukbestand aan te leveren. Heb je al een kant-en-klaar drukbestand? Dan kun je deze in het bestelproces makkelijk uploaden. Houd bij het maken wel altijd de werktekening bij de hand. Zo weet je zeker dat je werkt met juiste formaten en marges.

Nog geen drukbestand? Dan kun je zelf aan de slag in onze gratis online ontwerptool! Door hier foto’s, afbeeldingen, teksten en/of logo’s aan toe te voegen maak je - ook zonder grafische kennis - snel en eenvoudig jouw eigen drukbestand. Kleine stickers drukken wordt zo wel heel eenvoudig voor iedereen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.