Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope stickervellen bedrukken

Bij Flyerzone laat je jouw stickervellen bedrukken in full colour. De stickers worden gesneden tot de backing, waardoor deze makkelijk van de vellen af te halen zijn. Zie ook onze stickers op rol.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaal stickers op vel

Onze stickers op vel worden gedrukt op outdoor stickermateriaal.

Stickervellen

Outdoor stickers

Je kan kiezen uit 2 varianten outdoor stickers, namelijk basic en premium. De basic stickers zijn van een monomeer kwaliteit. Deze zijn voornamelijk geschikt voor kortdurend gebruik. De premium variant is van een polymeer kwaliteit en is geschikt voor langdurig gebruik.

Bestelprocedure stickervellen

De manier van bestellen van stickervellen gaat iets anders dan de standaardprocedure. Je kan bij Flyerzone namelijk 1 of meerdere stickers per vel laten drukken. Hieronder volgt meer informatie over het opgeven van de juiste oplage, afmeting en het aanleveren van bestanden.

Oplage en afmeting

De gekozen oplage staat gelijk aan het aantal stickervellen die je van ons ontvangt. Voorbeeld: Je vult als aantal '10' in. Jouw ontwerp bevat 3 stickers, dan krijg je dus in totaal 30 stickers (10 vellen, 3 stickers per vel).

De opgegeven afmeting is het eindformaat van de stickervel. Deze afmeting dient aangehouden te worden bij het opmaken van het drukbestand.
stickervellen aanleveren

Contourlijnen

Contourlijnen worden gebruikt om aan te geven hoe de sticker(s) op een vel gesneden mogen worden. Laat je 1 sticker op een vel drukken dan bevat jouw bestand ook 1 contourlijn. Bevat een vel meerdere stickers dan zal het bestand ook evenveel contourlijnen bevatten. De minimale afstand tussen 2 verschillende contourlijnen is 5 mm.

Voor meer informatie over bestanden aanleveren met contourlijnen kan je terecht op onze contour snijden pagina of download onze contour instructies (PDF).

Met of zonder applicatietape

Optioneel kunnen wij stickers op vel voorzien van applicatietape. Erg handig wanneer je contourgesneden letters wilt plakken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.