Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope muurstickers bestellen

Met de muurstickers van Flyerzone voorzie je in een handomdraai elke muur van je eigen creatie. Bestel ze eenvoudig in een eigen formaat of contour. Met keuze uit 2 verschillende materialen kun je altijd muurstickers bestellen die passen bij jouw ontwerp. Niet alleen de muur, maar ook de ramen voorzien van leuke ontwerpen? Neem dan ook eens een kijkje bij onze raamstickers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bepaal je eigen formaat van de muurstickers

Bij ons kun je zelf het formaat van je muurstickers maken en bepalen. In het bestelproces kun je kiezen voor:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour
Meer informatie

Informatie over de materialen

Removable muurstickers

Deze verwijderebare muursticker is zeer geschikt voor tijdelijke toepassingen en is goed te plakken op de meeste muursoorten. Het materiaal is getest op diverse verfsoorten, waaronder highgloss en satin. De stickers hechten goed op deze verschillende verfsoorten. Binnen een jaar na het bevestigen van de removable muurstickers kunnen deze eenvoudig van de muur worden verwijderd zonder de muur te beschadigen. Let er wel op dat de stickers altijd langzaam en voorzichtig worden verwijderd.

Muurstickers met structuur

Wil je een muursticker bestellen met een lichte structuur? Kies dan voor de optie 'Stucco'. Door op de informatiebutton achter het materiaal te klikken zie je een foto van het materiaal en kun je de structuur ook goed zien. Deze muurstickers kunnen op zowel gladde als muren met een lichte structuur geplakt worden. Doordat deze muurstickers geschikt zijn voor permanent gebruik, zijn deze niet eenvoudig te verwijderen.

Belangrijk

Zorg bij het opplakken van de stickers voor een omgevingstemperatuur van minimaal 15 graden Celsius. Op deze manier kan de lijm het beste hechten. Bestel je contour gesneden stickers, houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn. Stel, je laat contour gesneden grassprietjes drukken dan is zo’n grassprietje te smal voor een goede plakkracht.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.