Kies een soort fles:

Kies een kleur fles:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bidon bedrukken met tekst

De bidons zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren! De body zal altijd frosted clear zijn, dus semi transparant. Zo kun je precies zien hoeveel water je nog hebt voor je moet bijvullen. De dop zal de gekozen kleur krijgen, kies de kleur die perfect bij jouw bedrukking past en laat zien hoe sportief jouw werknemers zijn! De bidon heeft in een inhoud van 750 ml, dus genoeg voor een grote workout. Goed hydrateren is the key tot succes!

De bidons zijn gemaakt van flexibel MDPE-plastic en is perfect voor de sportieveling. De dop is voorzien van een handige drinktuit waar precies genoeg water uit komt voor een goede slok.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Waterfles met logo

Zijn jouw werknemers of klanten veel onderweg? Vergeet niet dat een fles water altijd binnen handbereik moet zijn. Waarom wegwerp flesjes gebruiken als je ook een fles met logo kan meegeven die gewoon navulbaar is. Doordat de waterfles een diameter heeft van nog geen 7 cm kan deze in vrijwel alle bekerhouders en zijvakken van rugzakken. Ideaal voor onderweg dus! En met maar liefst 12 verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen, vind je altijd een exemplaar dat bij jou past.

Flessen met bedrijfslogo

De fles is gemaakt van Eastmann Tritan waardoor de fles BPA-vrij, licht, duurzaam en slagvast is. De fles is enkelwandig, door de handige twist-on dop is deze met een hand-omdraai open of te sluiten en heeft een handige draaggreep. Kortom: de ideale fles voor onderweg of juist op kantoor.

Aanleveren

Wilt u een fles bedrukken? Voor het aanleveren van het drukbestand is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,5 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking Pantone C kleuren
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is géén Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.