Kies een soort fles:

Kies een kleur fles:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bidon bedrukken met tekst

De bidons zijn verkrijgbaar in maar liefst 11 verschillende kleuren! De body zal altijd frosted clear zijn, dus semi transparant. Zo kun je precies zien hoeveel water je nog hebt voor je moet bijvullen. De dop zal de gekozen kleur krijgen, kies de kleur die perfect bij jouw bedrukking past en laat zien hoe sportief jouw werknemers zijn! De bidon heeft in een inhoud van 750 ml, dus genoeg voor een grote workout. Goed hydrateren is the key tot succes!

De bidons zijn gemaakt van flexibel MDPE-plastic en is perfect voor de sportieveling. De dop is voorzien van een handige drinktuit waar precies genoeg water uit komt voor een goede slok.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Waterfles met logo

Zijn jouw werknemers of klanten veel onderweg? Vergeet niet dat een fles water altijd binnen handbereik moet zijn. Waarom wegwerp flesjes gebruiken als je ook een fles met logo kan meegeven die gewoon navulbaar is. Doordat de waterfles een diameter heeft van nog geen 7 cm kan deze in vrijwel alle bekerhouders en zijvakken van rugzakken, dus een vlucht halen met de fles is geen enkel probleem. Neem de fles leeg mee door de douane en vul deze zodra je bij de gate zit te wachten. De fles heeft namelijk een inhoud van 650 ml en dit zal afgekeurd worden.

De fles is gemaakt van Eastmann Tritan waardoor de fles BPA-vrij, licht, duurzaam en slagvast is. De fles is enkelwandig, door de handige twist-on dop is deze met een hand-omdraai open of te sluiten en heeft een handige draaggreep. Wel zo handig mocht het vliegtuig van een andere gate vertrekken!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.