Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope geboortevlag bedrukken

Je kan eenvoudig bij ons een geboortevlag maken. Maak in onze ontwerptool bijvoorbeeld een geboortevlag met naam of foto. Echt op zoek naar een geboortevlag meisje of jongetje? In onze tool voeg je ook eenvoudig achtergrondkleuren of afbeeldingen in. Alles kan! Een geboortevlag bedrukken wij altijd full colour in hoge kwaliteit.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Geboortevlag maken

Een geboortevlag maken we full colour. Door de doordruk van 95% is de bedrukking aan twee kanten zichtbaar, waarvan één zijde in spiegelbeeld. Ga je voor een geboortevlag met naam, dan is de naam dus aan één zijde in spiegelbeeld te lezen. Een geboortevlag bedrukken we in meerdere formaten en kunnen we voorzien van een tunnelzoom.

Geboortevlag met naam of foto afwerken

Onze geboortevlaggen kunnen we op twee manieren afwerken. Stel, je bestelt een geboortevlag meisje met bevestigingsclips. Deze clips verdelen we dan evenredig over de linkerkant van de vlaggen zodat jouw geboortevlag meisje altijd strak hangt. Daarnaast kunnen we de geboortevlaggen maken met een touwtje en lus. De bovenkant van de vlag voorzien we dan van een lusje en de onderkant van een touwtje.

Afwerking geboortevlaggen

Jouw vlag kunnen we op twee manieren afwerken.

Plastic bevestigingsclips

Met bevestigingsclips verdelen we deze evenredig over de linkerkant zodat de vlag altijd strak hangt.

Touwtje en lus

Daarnaast kunnen we de vlaggen afwerken met een touwtje en lus. De bovenkant van de vlag voorzien we dan van een lusje en de onderkant van een touwtje.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.