Goedkope vinyl stickers drukken

De vinyl stickers van Flyerzone zijn in veel verschillende formaten te bestellen. Wij hebben een volledig eigen productie, hierdoor kun je zelfs je eigen maat, stans of contour bestellen en dat gewoon via de website. Al onze outdoor vinyl stickers zijn water- en UV-bestendig en zijn daardoor geschikt voor buitengebruik. Onze quickmount vinyl stickers zijn alleen geschikt voor gebruik binnen. De inkten zijn net als bij de overige stickers water- en UV-bestendig, het is de lijmlaag dat deze stickers alleen geschikt maakt voor gebruik binnenshuis.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote stickers

Bij Flyerzone kun je kiezen voor klein formaat (tot A3) en groot formaat vinyl stickers (vanaf A3). Hieronder lees je hier meer over.

Rollup balie display

Klein formaat vinyl stickers

De klein formaat vinyl stickers, tot maximaal A3, hebben we in veel verschillende formaten. Wij bieden hiervoor standaard formaten aan. Staat het formaat dat je zoekt er niet bij? Dan kun je kiezen voor eigen formaat. Liever een sticker in een speciale vorm? Ook een eigen stansvorm is mogelijk. De klein formaat vinyl stickers worden altijd gedrukt op outdoor vinyl. Deze zijn zowel in standaard wit als transparant materiaal beschikbaar in klein formaat. Bij het transparante materiaal zullen alle onderdelen in het ontwerp die wit van kleur zijn niet gedrukt worden. In het eindreslutaat is dit dan ook transparant.

Bestel klein formaat vinyl stickers »

Staande baliedisplay

Groot formaat vinyl stickers

Heb je een ontwerp dat groter is dan A3? Kies dan voor onze groot formaat vinyl stickers. Deze kun je zowel in een eigen formaat bestellen als in een eigen contourvorm. Bij een eigen contourvorm worden de stickers in de wensvorm geleverd. Outdoor basic, premium, transparant, quickmount satin wit of quickmount transparant, bij Flyerzone kan het! Voor deze stickers zijn een aantal verschillende afwerkingen mogelijk.

Bestel groot formaat vinyl stickers »

Let op: bij onze transparante stickers zullen witte elementen in de afbeelding transparant worden in het eindresultaat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.