Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Jouw foto op een placemat

Wat is er nu leuker op tafel dan een placemat met jouw eigen ontwerp? Wij kunnen niks bedenken! Helemaal met speciale gelegenheden geef je de tafel een persoonlijk tintje door een eigen placemat te gebruiken. Vrolijke voorjaarskleuren en ontwerpen voor het paasontbijt, een stoere foto voor het ontbijt op vaderdag en gezelligheid bij het kerstdiner. Met een persoonlijk placemat tover je gegarandeerd een lach op ieders gezicht. En het leuk is: alleen jij bepaalt wat er op de placemats komt!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Placemat met foto maken

Een ontwerp maken voor jouw eigen placemat kan via een professioneel ontwerp programma. Wij snappen dat niet iedereen zo’n programma heeft en dus kun je ook via onze gratis online ontwerptool aan de slag! Het werkt heel eenvoudig en je voegt gemakkelijk foto’s, logo’s, afbeeldingen en teksten toe. Binnen no-time is jouw ontwerp voor de foto op placemat klaar! Heb je aan 1 ontwerp niet genoeg? Je kunt de placemat ook dubbelzijdig bestellen. Je levert dan twee verschillende ontwerpen aan en kunt dus afwisselen welke kant je wilt gebruiken.

Foto placemat bestellen

Jouw foto op placemat wordt gedrukt op stevig A3-papier. Dit papier is groot genoeg om comfortabel van te kunnen eten. Om het papier te beschermen tegen water en ander vocht, wordt er standaard een mat of een glans laminaat aangebracht als afwerking. Handig, want zo kun je de placemat eenvoudig schoonmaken met een licht vochtige doek. Ook als je kiest om de achterkant onbedrukt te laten, lamineren wij beide zijden. Zo weet je zeker dat je langer kunt genieten van jouw eigen placemat!

Let wel op dat de opstaande randjes niet gelamineerd zijn en dus gevoeliger voor vocht.

  • Dubbelzijdig UV lak hoogglans
  • Dubbelzijdig mat gefolieerd

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.