Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Geboortesticker ontwerpen met naam

Als je een baby hebt gekregen, dan mag ieder het weten! Er zijn natuurlijk de geboortekaartjes en borden die je in de tuin kunt plaatsen, maar je kunt nu ook een geboortesticker ontwerpen. Ideaal voor mensen die geen tuin hebben of het gewoon mooi vinden om zo’n sticker op bijvoorbeeld het raam te plakken. Je maakt de sticker gemakkelijk heel persoonlijk door een naam, datum of wat je ook maar wilt, toe te voegen aan het ontwerp. Ook leuk: eventuele broertjes of zusjes meenemen in het ontwerp. Een leuke manier om iedereen in de omgeving het goede nieuws te vertellen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Geboortestickers op het raam

In de meeste gevallen zal een geboortesticker op het raam geplakt worden. Puur praktisch omdat op die manier de meeste mensen de sticker kunnen zien. Maar ook op andere ondergronden kan de sticker gemakkelijk geplakt worden. Belangrijk is hierbij wel dat de ondergrond glad en vetvrij is. Om de sticker aan de buitenkant van het raam te kunnen zien, plak je de sticker ook aan de buitenkant.

Raamsticker geboorte

Voor de geboortestickers gebruiken wij materialen en inkten die UV- en waterbestendig zijn. Zo kun je de stickers met een gerust hart buiten op het raam plakken, zonder dat de kleuren snel zullen verkleuren. Zelfs als de sticker in de zon hangt. Houd er wel rekening mee dat kleuren op een transparante sticker minder duidelijk kunnen zijn.

De geboorte raamstickers hebben geen permanente lijmlaag en zijn hierdoor na verloop van tijd gemakkelijk te verwijderen. En dat zonder lijmresten achter te laten. Wel zo handig!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.