Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Folder drukken op maat

Een folder drukken wordt bij Flyerzone wel erg eenvoudig gemaakt. Je stelt jouw eigen exemplaar in slechts een paar muisklikken samen. Hierbij kies je onder andere uit de vele verschillende papiersoorten, kies je een soort bedrukking en het formaat waarop wij jouw folder mogen printen. En ook de oplage bepaal je helemaal zelf. Een kleine oplage folders printen wij op één van digitale drukpersen. Op zoek naar een grote oplage? Met onze Komori offset persen drukken wij dagelijk tienduizenden folders en flyers!

Waarom kiezen voor een folder? Ten eerste is het een gevouwen flyer en dus heb je extra ruimte voor jouw ontwerp. Het drukwerk kun je op verschillende manieren inzetten. Denk het huis-aan-huis verspreiden, het op straat uitdelen of bijvoorbeeld op strategische plekken neerleggen. Fysiek drukwerk blijft nog altijd dé manier om mensen te bereiken met jouw boodschap!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Eigen ontwerp voor jouw folder maken

Het ontwerp voor folder maken, dat kan op verschillende manieren. Heb je een extern ontwerpprogramma? Dan kun je daar natuurlijk aan de slag. Aan de hand van de werktekening en/of het template weet je precies op welk formaat je moet werken en wat de juiste verhoudingen zijn.

Maar ook als je niet beschikt over een dergelijk ontwerpprogramma kun je aan de slag. Hiervoor maak je gebruik van onze gratis online ontwerptool. In deze tool kun je zelf afbeeldingen, foto’s en teksten toevoegen. Op die manier maak ook jij eenvoudig een drukbestand voor een folder. Handig!

Verschillende manieren van vouwen

Er zijn verschillende soorten folders waar je uit kunt kiezen. Naast het materiaal en de grootte, is de vouwwijze één van de keuzes. Je kunt je folder laten drukken met één vouw, maar ook meer vouwen is mogelijk. Zo bepaal je helemaal zelf hoe jouw drukwerk eruit komt te zien. Hieronder zie je een alle vouwwijzen weergegeven. Zie je jouw formaat of vouwwijze niet tussen de opties staan? Neem contact met ons op en we bekijken graag de mogelijkheden voor een offerte op maat!

a3 folderStaand
4-zijdig
a3 foldersDwars
4-zijdig
Wikkelvouw 6-zijdigWikkelvouw
6-zijdig
Zigzagvouw 6-zijdigZigzag
6-zijdig
Dwars wikkelvouw 6-zijdigDwars wikkelvouw
6-zijdig
Dwars zigzagvouw 6-zijdigDwars zigzag
6-zijdig
Wikkelvouw 8-zijdigWikkelvouw
8-zijdig
Zigzagvouw 8-zijdigZigzag
8-zijdig
Parallelvouw 4-zijdigParallelvouw
8-zijdig
Zigzagvouw 10-zijdigZigzag
10-zijdig
2 breuk luikvouw2 breuk
luikvouw
3 breuk luikvouw3 breuk
luikvouw
Kruisslag 2 x gevouwenKruisslag
2 x gevouwen

Ruime keuze papiersoorten

Zoals je gewend bent van Flyerzone, kies je ook bij de folders uit vele verschillende papiersoorten. Zo weet je altijd dat jij een folder maakt die past bij jou en jouw bedrijf en/of onderneming. Welk papiersoort je ook kiest, ze zijn allemaal voorzien van een FSC-keurmerk. Hierdoor weet je zeker dat het materiaal wordt gemaakt van hout uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen. Dat wel zo een prettig idee natuurlijk!

Gewicht Gestreken Ongestreken Glans Mat Recycling FSC
90 grams
100 grams
135 gramspopulair
170 grams
250 grams
350 grams

Let op: folders tot en met 250 grams worden gevouwen geleverd. Er zijn hier een paar uitzondering op:

  • 250 grams met meer dan 6 zijdes.
  • 170 grams of zwaarder met een dubbelzijdig mat/glans gefolieerde afwerking.

Kies je voor één van deze papiersoorten of is jouw folder gedrukt op een papiersoort zwaarder dan 250 gram? Dan ontvang je het drukwerk plano (ongevouwen), maar wel voorzien van een ril.

Folder in alle A-formaten

Bij Flyerzone zijn folders in alle verschillende A-formaten beschikbaar. Hieronder zijn alle werktekeningen en templates van deze formaten te vinden. Houd er wel rekening mee dat het formaat de gesloten folder is.

Formaat Werktekening Template
A3 folders 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 folders 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 folders 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 folders 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 folders 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template

Extra afwerkingen

Wil je je drukwerk en de print extra beschermen? Dan raden wij om deze te laten drukken met een extra afwerking. Je hebt hierbij de keuze uit glans laminaat of mat laminaat. Dit is een extra laag die op het papier aangebracht wordt om het drukwerk te beschermen. Zo kun jij nóg langer genieten van jouw folders.