Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een breedte:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel en gemakkelijk bedrukt lint op rol kopen

Bestel bij Flyerzone jouw bedrukt lint op rol! Leuk voor het inpakken van cadeaus, het opleuken van een productverpakking of juist als decoratie op bijvoorbeeld een bruiloft. Onze linten zijn ook te gebruiken als haarlinten. Bedruk het lint met jouw logo, naam of tekst. Jij bepaalt!

Je hebt de keuze uit 4 verschillende soorten lint: katoenen, gerecycled, satijnen en een geribbeld lint (ook wel een grosgrain lint genoemd). Alle linten worden geleverd op rol in een handige dispenser. Op de rol zit 100 meter lint. Jouw aangeleverde ontwerp wordt herhaaldelijk gedrukt over de gehele lengte van het lint.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Lint bedrukken met logo of tekst

Bij Flyerzone kies je zelf hoe wij jouw lint bedrukken. De manier van bedrukken is afhankelijk van het gekozen materiaal. Bestel je een katoenen, geribbeld of gerecycled lint? Deze linten bedrukken wij door middel van een full colour bedrukking, zijn van zichzelf wit en zijn volledig te bedrukken. Op die manier kun je zelf de kleur van het gehele lint bepalen!

Ons satijnen lint kunnen we naast full colour bedrukken ook voorzien van een prachtige foliedruk. Dankzij de combinatie van het glanzende lint en een glimmende bedrukking maak je pas echt indruk! Bij een foliedruk wordt jouw ontwerp herhaaldelijk, niet aansluitend, gedrukt. Daarom bieden we je de keuze uit maar liefst 12 verschillende kleuren lint en 4 drukkleuren. Laat de linten bedrukken met een gouden, zilveren, koper of rode folie.

Let op: u bestelt het aantal meter lint wat u wilt ontvangen, niet het aantal rollen. Op 1 rol zit 100 meter lint.

Bestand aanleveren bedrukt lint

Voor het aanleveren van een juist drukbestand voor jouw bedrukt lint op rol hebben we een aantal specificaties op een rijtje gezet:

  • Zorg ervoor dat je een lettergrootte van minimaal 12 pt gebruikt en een lijndikte van 3,5 pt.
  • Lever uitsluitend een vector bestand aan.
  • Bestel je een full colour bedrukking? Lever dan een drukbestand aan met een formaat van 15 of 25 x 250 mm aan (afhankelijk van de gekozen breedte).
  • Ga je voor een foliedruk? Het bedrukbare gebied van een lint met foliedruk heeft een formaat van 15 of 25 x 100 mm (afhankelijk van de gekozen breedte). Aan weerskanten kan 5 mm niet bedrukt worden. Deze ruimte dient ook mee te worden genomen in het drukbestand. Dit betekent dat het drukbestand een formaat dient te hebben van 15 of 25 x 110 mm.
  • Gebruik voor een foliebedrukking een Pantone (PMS) kleur naar keuze. We bedrukken het lint in de kleur die je tijdens het bestellen hebt gekozen.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.