Kies een binding:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope notitieblokken drukken

Lijm- of spiraalbinding, kleine of grote oplage, full colour of PMS… Notitieblokken bedrukken wij volledig naar wens. Denk aan een handig notitieblok met logo of uniek tekenboek. Omdat we een volledig eigen productie hebben, is het mogelijk om bijvoorbeeld een eigen formaat of aantal te bestellen. Kijk voor bijpassend zakelijk drukwerk ook bij briefpapier.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote oplage notitieblokken

Wil je notitieblokken bedrukken? Of je nu 1 of 1.000 notitieblokken wil bestellen, bij ons kan het allemaal. Een kleine oplage notitieblokken bedrukken we op onze HP Indigo drukpersen. Voor de grote oplage notitieblokken hebben we dag en nacht onze Komori drukpersen draaien.

Full colour bedrukking

De populairste bedrukking is 4/0 enkelzijdig full colour. Bij deze 4/0 bedrukking bestaat het drukwerk uit 4 kleuren, namelijk cyaan, magenta, yellow en black, oftewel CMYK. Met deze 4 kleuren als basis maken we alle andere kleuren.

PMS bedrukking

Moeten je kleuren gelijk zijn aan ander, of eerder besteld, drukwerk? Dan adviseren wij een PMS bedrukking. Dit Pantone Matching Systeem werkt met kleurcodes. Hierdoor is een PMS kleur bij elke drukkerij exact hetzelfde.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij visitekaartjes in PMS is de combinatiekorting op basis van dezelfde PMS kleuren in elk aangeleverde ontwerp.

Lijndikte

Wil je een notitieblok met logo bestellen? Als je naast je logo, ook lijntjes wil toevoegen aan de notitieblokken dan adviseren wij een minimale lijndikte van 0,5 pt aan te houden. Zo weet je zeker dat je lijntjes op notitieblok met logo goed zichtbaar zijn.

Kleine oplage notitieblokkenLijmbinding
Grote oplage notitieblokkenRingband

Notitieblokken met lijmbinding of spiraalbinding

Notitieblokken kunnen we op 2 manieren binden, namelijk met lijm of een ringband. De populairste binding is de lijmbinding. Voor een notitieblok met spiraalbinding hebben we ringbanden in het zilver, zwart of wit. Deze bindingen brengen we aan op de korte of lange zijde. Deze locatie kan je zelf aangeven tijdens het bestellen.

Notitieblok papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier en biotop tot het populaire 90 grams lasergeschikt bankpost. We hebben het allemaal.

Papier Gewicht FSC
Recyclingpapier 80 grams
Lasergeschiktpopulair 90 grams
Biotop 90 grams

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.