Hangtags, prijskaartjes of labels bedrukken

Hangtags kom je vaak tegen in winkels. Hiermee zie je in een oogopslag handige informatie zoals bijvoorbeeld prijzen, of maatvoeringen. Naast winkels zie je hangtags ook vaak hangen aan bijvoorbeeld producten voor product- en/of bedrijfsinformatie. Hang hangtags bijvoorbeeld aan een goodiebag of relatiegeschenk en laat jouw boodschap achter! Uiteraard geheel in jouw huisstijl en branding.

Als je al een ontwerp hebt, upload deze dan eenvoudig in onze upload-tool. Als je nog geen ontwerp hebt, kun je ook aan de slag met onze gratis online ontwerp tool.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte hangtags van papier

Natuurlijk kun je voor jouw hangtags bij Flyerzone terecht. Deze bestel je op zowel papier als massief karton. Voor de papieren hangtags zijn er verschillende formaten en vormen mogelijk. Een traditioneel formaat van 5,5 x 8,5 cm of een eigentijdse ovale vorm. Daarnaast zijn er 12 mooie papiersoorten beschikbaar. Deze zijn stuk voor stuk van dikkere kwaliteit, waardoor deze bij goed geschikt zijn als materiaal voor hangtags. Indien gewenst, werken wij graag jouw hangtags af met een glans of mat laminaat.

Bestel papieren hangtags


Luxe hangtags op massief karton

Luxe hangtags produceren wij op massief karton. Met een dikte van 2 mm merk je direct dat je een luxe hangtag te pakken hebt. Deze hangtags zijn te bestellen in verschillende formaten en vormen. Met de optie “eigen contour” is het zelfs mogelijk om je eigen vorm te bestellen, bijvoorbeeld de vorm van jouw bedrijfslogo. Naast de mogelijkheden voor formaten en vormen, lever je jouw eigen design aan. Dit ontwerp drukken wij enkel- of dubbelzijdig full colour en kunnen wij afwerken met een glans of mat laminaat voor een uitstraling die bij jouw hangtags past. Ook kunnen wij de luxe hangtags afwerken met een boorgat. Zo haal je er gemakkelijk een koordje doorheen, zodat je deze overal aan kunt bevestigen. Natuurlijk kun je voor bijpassende koordjes ook bij ons terecht!

Bestel luxe hangtags


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.