Kies een product:

Goedkope fotoboeken drukken

Dikke of dunne, kleine of grote fotoboeken bestellen? Wij maken het allemaal. Een binnenwerk van dun glanzend papier of juist dikker recyclingpapier, Flyerzone heeft vele papiersoorten op voorraad. Vandaag in spoed besteld, dan kan het de volgende dag nog in huis zijn. Dat is het voordeel van het hebben van een volledig eigen productie. Kijk voor andere formaten en bindingen ook bij onze brochures.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Soft- of hardcover

Softcover of hardcover, bij ons zijn beide covers te bestellen. De softcovers zijn gemaakt van 300 grams papier, de dikkere hardcovers van stevig karton. We verlijmen de covers altijd stevig aan het binnenwerk. Beide coversoorten werken we af met UV lak of mat folie.

Populairste eindformaten

A4 of A5 of een ander formaat boeken bestellen? Alles kan! Hierbij de te bestellen formaten voor fotoboeken.

Eigen formaat fotoboekenEigen maat
A4 fotoboekenA4
21 x 29,7 cm
A5 fotoboekenA5
14,8 x 21 cm
A6 fotoboekenA6
10,5 x 14,8 cm
Vierkant 21 cm fotoboekenVierkant
21 x 21 cm
Vierkant 14,8 cm fotoboekenVierkant
14,8 x 14,8 cm

Fotoboeken papiersoorten

Van recycling tot mat of glans papier, we hebben 7 papiersoorten beschikbaar voor de boeken. Hierbij een overzicht van deze papiersoorten.

Papier Gewicht FSC
Recyclingpapier 170 grams
Mat mc
Glans mc
100 grams
135 grams
170 grams


Cover afwerkingen

De cover werken we altijd af met een extra afwerking. Onze afwerkingen geven de cover extra bescherming. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Enkelzijdig UV lak hoogglans. Voor een extra glans effect.
  • Enkelzijdig mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.