Goedkoop stickers bestellen

Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf of organisatie vergroten? Of wil je indruk maken met je favoriete voetbalclub of politieke partij? Maar wil je er niet teveel geld voor uitgeven? Dan is stickers drukken het ideale product om reclame te maken. Stickers zijn goedkoop in aanschaf en laagdrempelig en eenvoudig in gebruik. En niet onbelangrijk, stickers zijn er in vele soorten en maten. Vierkant en rond, maar ook in de meest uiteenlopende vormen met contour gesneden stickers.

Je kunt goedkoop stickers bestellen als onderdeel van een grote marketingcampagne. Bijvoorbeeld als opvulling van een leuke goodiebag. Maar ook als je slechts een paar kleine stickers wilt laten drukken ben je bij Flyerzone aan het juiste adres. Bijvoorbeeld als je ze alleen onder je personeel of vrienden wilt uitdelen. Gepersonaliseerde stickers zijn zowel in grote als kleine oplage te bestellen.

Stickers voor binnen en buiten

Stickers zijn overal. Zowel binnen als buiten. Maar ieder oppervlak vraagt om een ander materiaal. En dus is het belangrijk dat je voor je uiting de juiste sticker bestelt. Zet je stickers in voor je outdoor reclame, dan kun je kiezen uit verschillende soorten. Denk aan raamstickers, straatstickers en autostickers. Wil je binnen het interieur van je werkruimte of kantoor veranderen, dan kun je muurstickers, vloerstickers of deurstickers kopen. Omdat stickers eenvoudig te verwijderen zijn, zijn ze erg geschikt voor een seizoensgebonden campagne.

Het aanbod bij Flyerzone is groot. Ben je van plan om stickers te drukken en bestellen, maar weet je niet welk type voor jouw uiting het beste is? Neem dan vrijblijvend contact op met onze experts.