Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bonnenboekjes maken

Bonnenboekjes blijven zeer handig! Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld facturen, bestel- of klantenbonnen. Bij Flyerzone kan je zowel losse als gelijmde doordruksets bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Losse doordruksetsLosse sets
Doordruksets gelijmd tot blokGelijmd tot blok

Losse doordruksets en gelijmde doordruksets

Onze bonnenboekjes zijn te bestellen met 2 of 3 vellen per set. Deze losse sets worden vaak gebruikt voor order- en schadeformulieren. De doordruksets gelijmd tot blok zijn ideaal voor grootgebruikers. Je kan bij ons kiezen uit 25 of 50 bundels per blok.

Bonnenboekje maken

Je eigen bonnenboekje maken? Het voorvel van het doordrukpapier is altijd wit en bedrukken we op 80 grams doorschrijfpapier. De achterliggende vellen bedrukken we op 60 grams papier. De kleuren van deze doordrukvellen zijn te kiezen tijdens het bestelproces.

Kleuren doordrukpapier

  • Wit
  • Groen
  • Roze
  • Geel
  • Blauw

Bonnenboekje bedrukken

Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking, dan bedrukken we alleen het eerste vel dubbelzijdig. De achterzijde van dit doordrukpapier drukken we altijd in zwart-wit. De volgvellen drukken wij alleen zwart-wit. Bovendien bedrukken we alleen de voorzijde van deze vellen, de achterzijde blijft leeg.

Bonnenboekje met zwart-wit bedrukking

Voor het bedrukken van doordruksets met een zwart-wit bedrukking lever je een ontwerp aan in full colour. Wij zetten deze vervolgens voor je om naar een zwart-wit bedrukking. Handig!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.