Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal bundels per blok. Sets met doorslagvellen kunnen zowel als losse bundels als blokken van 25 of 50 stuks geleverd worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doordruksets drukken

Doordruksets: ze blijven zeer handig! Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld facturen, bestel- of klantenbonnen. Bij Flyerzone kan je zowel losse als gelijmde doordruksets bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Losse doordruksetsLosse sets
Doordruksets gelijmd tot blokGelijmd tot blok

Losse doordruksets en doordruksets gelijmd

Onze doordruksets zijn te bestellen met 2 of 3 vellen per set. Deze losse sets worden vaak gebruikt voor order- en schadeformulieren. De doordruksets gelijmd tot blok zijn ideaal voor grootgebruikers. Je kan kiezen uit 25 of 50 bundels per blok.

Materiaal en bedrukking

De voorvellen bedrukken we op 80 grams doorschrijfpapier. De achterliggende vellen bedrukken we op 60 grams papier. De kleuren van deze vellen zijn te kiezen tijdens het bestelproces.

De doorslagvellen zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Groen
  • Roze
  • Geel
  • Blauw

Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking, dan wordt alleen het eerste vel dubbelzijdig bedrukt. De achterzijde van dit vel wordt altijd in zwart-wit gedrukt. De volgvellen drukken wij alleen zwart-wit en alleen de voorzijde van deze vellen is te bedrukken, de achterzijde blijft leeg.

Voor het bedrukken van doordruksets met een zwart-wit bedrukking lever je een ontwerp aan in full colour. Wij zetten deze voor je om naar zwart-wit.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.