Kies een product:

Kies het aantal vellen:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het aantal bundels per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal bundels per blok. Sets met doorslagvellen kunnen zowel als losse bundels als blokken van 25 of 50 stuks geleverd worden.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope doordruksets drukken

Doordruksets: ze blijven zeer handig! Ideaal om te gebruiken voor bijvoorbeeld facturen, bestel- of klantenbonnen. Bij Flyerzone kan je zowel losse als gelijmde doordruksets bestellen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Losse doordruksetsLosse sets
Doordruksets gelijmd tot blokGelijmd tot blok
Doordruksets gelijmd tot blokGeniet tot blok

Losse doordruksets en doordruksets gelijmd of geniet tot blok

Onze doordruksets zijn te bestellen met 2, 3 of 4 vellen per set. Deze losse sets worden vaak gebruikt voor order- en schadeformulieren. De doordruksets gelijmd en geniet tot blok zijn ideaal voor grootgebruikers. Je kan kiezen uit 25 of 50 bundels per blok.

Doordruksets met aflopende bedrukking
Doordruksets met PMS-bedrukking bedrukken we desgewenst aflopend. Het eindformaat van de sets en blokken is dan 3 mm kleiner dan het bestelde eindformaat. Bij het A4- en A6-formaat is de lange zijde 3 mm kleiner en bij het A5-formaat is de korte zijde 3 mm korter.

Geniete doordruksets
De geniete blokken in A4-formaat hebben een strook van 1 cm extra, waarin de nietjes zitten. Na deze centimeter is een handige perforatiestrook geplaatst voor het eenvoudig losmaken van de vellen. De sets hebben losgescheurd van het blok het A4-eindformaat. De geniete blokken besteld als A5-formaat worden op het bestelde formaat geleverd. Hiervan zullen de losgescheurde sets 1 cm kleiner zijn, namelijk 14,8 x 20 cm.

Hebben de geniete sets een aflopende bedrukking? Dan worden bij beide formaten de blokken 3 mm smaller of korter. A4-sets leveren we dan op blokken van 20,7 x 30,7 cm en A5-sets leveren we op blokken van 14,8 x 20,7 cm. Uiteraard zijn de losgescheurde sets dan ook 3 mm kleiner.

Materiaal en bedrukking

De voorvellen bedrukken we op 80 grams doorschrijfpapier. De achterliggende vellen bedrukken we op 60 grams papier. De kleuren van deze vellen zijn te kiezen tijdens het bestelproces.

De doorslagvellen zijn beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Wit
  • Groen
  • Roze
  • Geel
  • Blauw

Kies je voor een dubbelzijdige bedrukking, dan wordt alleen het eerste vel dubbelzijdig bedrukt. De achterzijde van dit vel wordt altijd in zwart-wit gedrukt. De volgvellen drukken wij alleen zwart-wit en alleen de voorzijde van deze vellen is te bedrukken, de achterzijde blijft leeg.

Voor het bedrukken van doordruksets met een zwart-wit bedrukking lever je een ontwerp aan in full colour. Wij zetten deze voor je om naar zwart-wit. Bij een PMS bedrukking is het belangrijk dat het ontwerp de juiste PMS kleuren bevat.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.