Kies een model:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Folderhouder bedrukken met je eigen ontwerp

Bij Flyerzone laat je eenvoudig je eigen folderhouder drukken. Lever een kant-en-klaar ontwerp aan of ga aan de slag in onze gratis online ontwerptool. De folderhouder is te bestellen in twee verschillende modellen - die er allebei stijlvol uitzien - en twee formaten. Zo zorg je dat alle ogen op jouw ontwerp en folders gericht zijn.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedkope folderdisplay bedrukken

Folderdisplays bedrukken is de perfecte manier om je flyers en tijdschriften te presenteren. Ze zijn verkrijgbaar in twee stijlen: met strakke lijnen voor een moderne uitstraling of juist met rondere vormen die een klassieke, old school sfeer uitstralen. De formaten zijn te bestellen in A4 en A5. De formaten zijn zo gemaakt dat je eenvoudig er het genoemde formaat flyer of folder in te plaatsen. Zo is de folderdisplay A4 ideaal voor A4 flyers of A4 folders. Hetzelfde geldt voor de folder A5, maar dan voor het A5-formaat. Je vouwt of schuift de folderhouders eenvoudig in elkaar tot een compleet display.

Folderhouder op golfkarton

De folderdisplays worden rechtstreeks op 1,5 mm dik golfkarton gedrukt. De bedrukking is op de gehele buitenzijde van het display. Door het golfkarton samen te vouwen of in elkaar te steken bedek je elke centimeter volledig met jouw ontwerp. Je ontwerp kun je eenvoudig ontwerpen of uploaden tijdens het bestelproces.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.