Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop briefpapier drukken

Full colour of PMS, A5 of A4. Contactgegevens, een campagne slogan of jouw logo op briefpapier drukken, bij ons kan het allemaal. Omdat we al het drukwerk altijd zelf maken, hebben we de volledige controle over het drukwerk. Dus wil je extra afwerking of juist een eigen formaat en oplage? Alles is mogelijk bij Flyerzone. Kijk voor bijpassend zakelijk drukwerk ook bij enveloppen.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

logo op briefpapier21 x 29,7 cm
Werktekening
briefpapier drukken14,8 x 21 cm
Werktekening

Briefpapier eindformaten

Het meest bestelde formaat briefpapier is het standaard A4 formaat van 21 x 29,7 cm. Dit formaat is geschikt voor alle standaard printers. Wil je toch een kleiner formaat? Ook dat is mogelijk. Naast A4 hebben we ook A5 briefpapier van 14,8 x 21 cm.

Verschillende briefpapier bedrukkingen

Full colour

Jouw eigen briefpapier maken? De goedkoopste en meest populaire bedrukking is 4/0 enkelzijdig full colour. Deze 4/0 bedrukking houdt in dat het drukwerk bestaat uit 4 kleuren: cyaan, magenta, yellow en black, oftewel CMYK. Met deze 4 kleuren als basis maken we alle andere kleuren die in het ontwerp zitten.

PMS

Moeten de kleuren exact gelijk zijn aan ander (huisstijl)drukwerk als visitekaartjes, enveloppen of offertemappen? Kies dan voor een PMS bedrukking. Dit Pantone Matching Systeem werkt met kleurcodes. Het voordeel van een PMS bedrukking is dat de kleuren overeenkomen met eerder besteld drukwerk met dezelfde PMS kleurcodes.

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij visitekaartjes in PMS is de combinatiekorting op basis van dezelfde PMS kleuren in elk aangeleverde ontwerp.

Materialen briefpapier

Bij ons heb je keuze uit vele verschillende briefpapier materialen. De looprichting van deze papiersoorten is altijd 'lang lopend', hierdoor kan het briefpapier makkelijk door de printer. De meeste mensen kiezen voor het populaire en voordelige '90 grams lasergeschikt bankpost'. Wil je toch iets anders? Je hebt de keuze uit de onderstaande papiersoorten:

  • 80 grams recyclingpapier
  • 90 grams lasergeschikt bankpostpopulair
  • 90 grams biotop
  • 120 grams lasergeschikt bankpost

Briefpapier maken met druktechnieken

Op zoek naar een kleine oplage briefpapier? Dan kan het voordelig zijn om digitaal bedrukt briefpapier te bestellen. In dit geval maken we het drukwerk met één van onze digitale HP Indigo drukpersen. Met offset kwaliteit, maar dan in kleine oplages. Wil je 1.000 stuks briefpapier of meer bestellen? Kies van voor offset drukwerk. Hogere aantallen zijn voordeliger om offset te bestellen. In dit geval zullen wij briefpapier drukken met één van onze nieuwe Komori drukpersen. Bij offset drukwerk, drukken wij vele verschillende bestellingen in één keer. Hierdoor zijn de kosten laag en bieden we offset briefpapier altijd aan tegen een zeer scherpe prijs.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.