Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Polo drukken met logo

Een polo drukken kun je om verschillende redenen doen. Een poloshirt is wordt gezien als een luxere variant van een regulier T-shirt. De stof is dikker en het shirt is afgewerkt met een kraag, rib-mouwuiteinden en zijspietjes aan linker- en rechterkant. Ideaal dus om te gebruiken als bedrijfskleding, wanneer je op een beurs of ander evenement staat of om bijvoorbeeld een sportteam aan te kleden tijdens wedstrijddagen.

De polo’s worden in onze eigen productiehal gedrukt. Op onze digitale drukpers worden de mooiste ontwerpen haarscherp op de stof geprint. Het grote voordeel van digitaal drukken, is dat er geen minimale oplage is. Een kleine oplage of juist een grote oplage? Bij Flyerzone weet je zeker dat je slaagt! Daarnaast profiteer jij van onze scherpste prijzen en heb je je drukwerk razendsnel in huis. Met een spoedbestelling zelfs al de volgende werkdag.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materialen en wasinstructies

Onze polo’s zijn van het merk Fruit of the Loom. Niet zomaar een merk, maar een merk dat garant staat voor kwaliteit, een uitstekende pasvorm en een eerlijke en duurzame productie. Het gewicht van de stof die gebruikt wordt is 180 gr/m2 (wit 170 gr/m2). Er zijn verschillende druklocaties waarop jouw ontwerp gedrukt kan worden. Hieronder vind je een overzicht van de opties en combinaties:

  • Voorkant
  • Achterkant
  • Borst (links of rechts)
  • Voorkant + achterkant
  • Achterkant + borst (links of rechts)

In die informatiesheet - die je hieronder kunt downloaden - vind je de afmetingen van de bedrukbare gebieden en onder andere ook de wasinstructies om de polo mooi te houden.

polo laten bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Bestand ontwerpen voor bedrukte polo

Er zijn twee verschillende manieren waarop jij jouw eigen drukbestand voor het laten drukken van de polo’s kunt aanleveren. Heb je al een drukbestand? Dan upload je deze eenvoudig tijdens het bestelproces. Als je nog geen drukbestand hebt, dan kun je ook gratis een ontwerp maken in onze online ontwerptool. Hierin voeg je eenvoudig al jouw logo’s, teksten en afbeeldingen toe die je op jouw polo wilt laten drukken.

De bedrukking wordt full colour op de kleding gedrukt. Dit betekent dat jij een CMYK-bestand aanlevert. Voor kleding geldt dat het ontwerp ook de kleur wit mag bevatten. Houd bij het aanleveren van het bestand rekening met de positie in het bedrukbare gebied. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van posities + het uiteindelijke resultaat.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig