Kies het soort polo:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop polo laten bedrukken

Gepersonaliseerde polo laten bedrukken met je eigen ontwerp, bij Flyerzone kan het. Er zijn vele kleuren en maten om uit te kiezen. Verder bepaal je zelf op welke locatie(s) je de bedrukking wilt plaatsen. Veel van de kleding op onze website, waaronder ook de polo's, is van het merk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. Zie voor andere kleding ook onze truien en t-shirts.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kwalitatieve polo bedrukken

Een polo bedrukken we met de grootste zorg en zijn van de allerbeste kwaliteit, gemaakt van 170/180 grams materiaal (100% katoen). Ze zijn beschikbaar in zowel een heren- als dames variant en hebben een ribkraag, rib-mouwuiteinden en zijspietjes aan de linker- en rechterkant ter hoogte van de middel. Hieronder vind je meer handige informatie over onze polo's.

polo laten bedrukken

Gewicht

wit: 170 g/m2

kleur: 180 g/m2

Materiaal

100% katoen

Bestanden aanleveren

Om de polo zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Wij drukken jouw ontwerp zoals jij deze bij ons aanlevert. Wil je bijvoorbeeld een logo in het midden van de polo op borsthoogte laten drukken? Dan lever je een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Bedrukking

Onze polo's worden digitaal voorzien van jouw eigen ontwerp. Dit houdt in dat we een digitale druktechniek gebruiken en wij elke kleur (inclusief wit) in het ontwerp dat jij aanlevert kunnen drukken.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.