Kies het soort schort:

Kies een kleur schort:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Schort bedrukken met foto of eigen ontwerp

Wil jij een schort bedrukken? Bij Flyerzone laat je snel, eenvoudig én goedkoop een jouw eigen ontwerp drukken op een professioneel schort. Gemaakt van 100% katoen en extra stevige stof. Hierdoor is het niet alleen geschikt voor bij jou thuis, maar is het ook in een professionele keuken of op een festival of evenement onmisbaar! Verkrijgbaar in twee verschillende varianten en diverse kleuren. Zo stel jij eenvoudig een schort samen dat bij jou past.

Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een hartstikke leuk (relatie)geschenk. Bijvoorbeeld voor de echte keukenprins- prinses tijdens Vader- of Moederdag. Of als cadeau voor die ene collega. Eén ding is zeker: met een bedrukt schort ga je gegarandeerd de show stelen.

Bij Flyerzone printen wij de schorten - net als alle andere kleding - digitaal. Dit heeft als groot voordeel dat er geen minimale oplage geldt en je dus ook een schort per stuk kunt laten bedrukken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kies het schort dat bij jou past!

Voor het bedrukken van een schort heb je de keuze uit twee verschillende varianten: een luxe of een luxe met voorvak schort. Beide schorten bedrukken wij full colour binnen het bedrukbare gebied. Hieronder zetten wij de eigenschappen van de verschillende schorten voor je op een rijtje:

Luxe schort

 • Verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren
 • Extra stevig 100% katoen
 • Geschikt voor thuis of in de professionele keuken

Luxe met voorvak schort

 • Verkrijgbaar in het zwart
 • 100% gecertificeerd Fairtrade katoen
 • Inclusief handig opbergzak en verstelbare gesp

schort bedrukken

Luxe

Kleuren:
wit zwart burgundy bruin aubergine bottle green
dark grey naturel lime navy royal blue rood

Materiaal:
100% katoen

Gewicht:
240 g/m2

Luxe met voorvak

Kleuren:

Materiaal:
100% Fairtrade katoen

Gewicht:
200 g/m2

Luxe

Materiaal:
100% katoen

Gewicht:
240 g/m2

Kleuren:
12

Luxe met voorvak

Materiaal:
100% katoen

Gewicht:
200 g/m2

Kleuren:
1

Bedrukte schorten

Al onze katoenen schorten bedrukken we full colour en met water- en UV-bestendige inkten. Daarnaast gebruiken we ook witte inkt. Het bedrukbare gebied van het schort is 20 x 16 cm (b x h). Onze schorten zijn een echte eyecatcher en sterke reclamedragers. Wat mogen we voor jou op het schort drukken?

Bestand aanleveren voor schort bedrukken

Een schort bedrukken kan alleen met een goed drukbestand. Jouw eigen ontwerp lever je eenvoudig aan via de aanlevertool, tijdens het plaatsen van je bestelling. Bij het bedrukken van kleding is het belangrijk dat het ontwerp vrijstaand is. Dit geldt zeker als het gaat om logo’s en/of teksten. Hiermee voorkom je dat er een vlak of achtergrond meegedrukt wordt. Met een vrijstaand ontwerp wordt enkel het logo of letters gedrukt.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
 • Bestand is CMYK
 • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
 • Ontwerp is niet vrijstaand
  (NB: dit geldt niet voor foto's)

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
 • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Laat jij een foto op het schort drukken? Een foto is al een volledig vlak en deze hoef je dus niet losstaand aan te leveren. Wel is het belangrijk om te zorgen voor een CMYK-bestand waarmee wij jouw schort kunnen bedrukken.