Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een soort achtergrond:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foto op glas printen

Deze foto op (plexi)glas is een echte eyecatcher. De kleuren van jouw foto op glas spatten er vanaf! Op zoek naar ander materiaal? Neem een kijkje bij ons dibond of trespa.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Formaten

Je kan bij ons kiezen uit 10 verschillende formaten. Klein, groot, vierkant of rechthoekig, bij Flyerzone kan het! De kleine formaten zijn zeer geschikt om als deurbordjes te gebruiken, terwijl de grotere formaten zeer fraai zijn voor binnen aan de muur. Op zoek naar een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op.

Achtergrond

Kies voor een witte of transparante achtergrond. Bij een transparante achtergrond worden alle witte gedeelten in het ontwerp transparant. Er wordt namelijk niet gewerkt met witte inkt.

Ophangsysteem

De kans is groot dat je deze foto op glas aan de muur wilt hangen. Daarom levert Flyerzone een handig ophangsysteem mee. Dit ophangsysteem bestaat uit aluminium schroefdopjes met afstandshouders. De plexiglas afbeelding komt hierdoor een stukje van de muur af, wat zorgt voor een aangenaam en ruimtelijk effect. Er worden standaard 4 gaten voorgeboord in de hoeken van het glas (op 3 cm van de rand).


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.