Kies een mok:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Mok met foto bestellen

Een mok laten bedrukken? Dat doen wij uiteraard altijd full colour. Omdat onze inkten vaatwasbestendig zijn, gaat je gepersonaliseerde mok zoals foto op mok of mok met naam jaren mee. Ideaal! Onze bedrukte mok is gemaakt van keramiek en al vanaf 1 stuks te leveren. Mokken maken we desgewenst in spoedlevering. Een beker met naam of foto mok is dan ook erg handig als last minute cadeautje.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Fotomok en magische mok

We bieden 2 soorten mokken aan, namelijk een gekleurde koffiemok en de magische mok. De gekleurde mok hebben we in 7 opvallende kleurtjes, te weten: wit, zwart, blauw, groen, rood, oranje en geel. De magic mok is zwart totdat je er een warm drankje inschenkt! Als je bijvoorbeeld een magische mok met foto hebt besteld, verschijnt het ontwerp langzaamaan. Super gaaf!

De magische mok is niet geschikt voor de vaatwasser of voor in de magnetron.

Mok laten bedrukken en ontwerpen

De mok bedrukken we natuurlijk met jouw ontwerp. Een foto, tekst, naam, logo of een andere willekeurige afbeelding die je ons aanlevert. Je kan het bestand voor je fotomok makkelijk op onze site uploaden of zelf ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. In de tool kan je helemaal je eigen mok maken. Als je blij bent met je ontwerp, gaan wij voor je aan de slag. Dat is nog eens makkelijk mokken ontwerpen en mokken bestellen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.