Kies een mok:

Kies een ontwerp:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Foto op mok bestellen

Mokken bedrukken wij altijd full colour. Omdat onze inkten vaatwasbestendig zijn, gaat je gepersonaliseerde mok zoals foto op mok of mok met naam jaren mee. Ideaal! Onze mokken zijn gemaakt van keramiek en al vanaf 1 stuks te leveren. Mokken maken we desgewenst in spoedlevering. Een beker met naam of foto mok is dan ook erg handig als last minute cadeautje.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

2 soorten mokken

We bieden 2 soorten mokken aan, namelijk een gekleurde mok en de magische mok. De gekleurde mok hebben we in 7 opvallende kleurtjes. De magic mok is zwart totdat je er een warm drankje inschenkt! Als je bijvoorbeeld een magische mok met foto hebt besteld, verschijnt het ontwerp langzaamaan. Super gaaf!

Mok ontwerpen

De mok bedrukken we natuurlijk met jouw ontwerp. Je kan het bestand voor je fotomok makkelijk op onze site uploaden of zelf ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. In de tool kan je helemaal je eigen mok maken. Als je blij bent met je ontwerp, gaan wij voor je aan de slag. Dat is nog eens makkelijk mokken ontwerpen en mokken bestellen!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.