Verzenddozen bedrukken met logo of tekst

De inhoud van een pakket is voor veel mensen natuurlijk het belangrijkst. Maar ook met de verpakking kun je veel toevoegen aan de beleving van het krijgen van een pakket. Verzenddozen bedrukken is namelijk een handige manier om de aandacht te trekken en reclame voor jouw bedrijf te maken. Vergroot op een simpele maar effectieve manier je merk en naamsbekendheid.

Ook als je geen groot bedrijf hebt, kun je uiteraard terecht bij Flyerzone voor bedrukte verzenddozen! De verzenddozen bedrukken we namelijk al vanaf 1 stuk. Maak de verzending van een pakket persoonlijk door er bijvoorbeeld een mooie tekst, spreuk of afbeelding op te plaatsen. Als je al een ontwerp hebt, upload deze dan eenvoudig in onze upload-tool. Als je nog geen ontwerp hebt, kun je ook aan de slag in onze gratis online ontwerp tool.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Deels bedrukte verzenddozen

Wij hebben twee verschillende soorten verzenddozen in ons assortiment. Deels bedrukte verzenddozen produceren wij op een bruin dubbelwandig karton. Dit stevige materiaal is zeer goed geschikt voor verzendverpakkingen en heeft een gewicht van circa 600 g/ m2. Deze deels bedrukte verzenddozen voorzien wij van een bedrukking aan de bovenzijde van de verzenddoos, op de klep. De deels bedrukte verzenddozen zijn verkrijgbaar in 3 formaten: A3, A4 en A5 formaat.

Creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met deels bedrukte verzenddozen


Volledig bedrukte verzenddozen

Onze volledig bedrukte verzenddozen produceren wij met 1,5 mm golfkarton. Dit materiaal heeft een witte uitstraling en een gewicht van ongeveer 480 g/ m2. De buitenzijde van de volledig bedrukte verzenddozen is helemaal full colour te voorzien van een bedrukking naar wens. Deze verzenddozen hebben wij in verschillende formaten beschikbaar: A4, A5, A6 en A7 formaat. Ook bieden wij deze in verschillende hoogtes aan: 2,5 cm, 5 cm, 7,5 cm en 10 cm. Hierdoor zijn er maar liefst 16 verschillende combinaties van formaten beschikbaar!

Creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met volledig bedrukte verzenddozen


Brievenbusdoosjes

Met onze brievenbusdoosjes bieden wij 2 verschillende formaten aan: A4 en A5 formaat. Hiermee geven wij het formaat voor de inhoud van de brievenbusdoosjes aan. De brievenbus verzenddoosjes bedrukken we in full colour. De doosjes worden rechtstreeks op het karton, aan de bovenzijde bedrukt. Upload je eigen ontwerp via onze uploadtool of ga creatief aan de slag in ons gratis ontwerptool. Doordat de verzenddoosjes zijn voorzien van een akte sluiting kan je met een vertrouwd gevoel jouw documenten en/of product versturen.

Creatieve ideeën opgedaan? Klik hier om aan de slag te gaan met brievenbusdoosjes


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.