Kies een formaat doos:

Kies hier het formaat van de gewenste doos.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bedrukte verzenddozen met logo bestellen

Verzend jij jouw pakketten al met een bedrukte verzenddoos? Dan weet jij als geen ander wat voor boost dit kan geven aan de verzend ervaring. Mocht je nog geen ervaring hebben met gepersonaliseerde verzenddozen met logo of tekst, is dit natuurlijk jouw kans! Met een bedrukte verzenddoos maak je van een saaie verpakking direct iets speciaals waaraan iedereen in een oogopslag ziet dat er aandacht is besteed aan elk aspect van jouw product en hier goed over nagedacht is. Ook herkent iedereen gemakkelijk jou als verzender en maak je natuurlijk op een handige en slimme manier eenvoudig reclame voor jezelf.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verzenddozen ontwerpen

De deels bedrukte verzenddozen die je bij Flyerzone bestelt, zijn gemaakt van gerecycled karton en daarmee een milieubewuste keuze. Het karton is dubbelwandig en heeft een dikte van 2 millimeter, waardoor jij je pakketten met een gerust hart kunt versturen. Wij bedrukken jouw ontwerp in full colour rechtstreeks op het karton, aan de bovenzijde van de verzenddoos.

Verzenddozen bestellen

Verzenddozen met logo bestel je gemakkelijk en snel bij Flyerzone. Maak een keuze uit 3 verschillende formaten en rond je bestelling gemakkelijk af. Op zoek naar meer dan 1 stuks of verschillende ontwerpen? Geen probleem! Lever daarna je ontwerp eenvoudig aan via onze upload tool.

Heb je nog geen ontwerp? Of beschik je niet over opmaakprogramma’s? Dan kun je uiteraard aan de slag met onze gratis online ontwerp tool. Deze vind je terug in ons bestelproces. Voeg achtergronden, teksten, afbeeldingen of eigen foto’s eenvoudig toe en maak je eigen kunstwerk!

Formaten verzenddozen

Met onze verzenddozen met logo bieden wij 3 verschillende formaten aan: A3, A4 en A5 formaat. Hiermee geven wij het formaat voor de inhoud van de verzenddozen aan. Wij zullen er zelf rekening mee houden dat het formaat van de verzenddoos iets groter is, zodat je gerust een A4 formaat verzenddoos kunt bestellen en zeker weet dat er een daadwerkelijk A4 formaat product in zal passen. In het onderstaand overzicht hebben wij alle belangrijke informatie voor je op een rijtje gezet.

Formaat doos Bedrukbaar gebied Aanleveren

Verzenddozen A5

verzenddozen met logo
B21,3 H15,1 x D5 cm 20 x 13 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A4

verzenddozen ontwerpen
B30 x H21,3 x D5 cm 20 x 19,2 cm Werktekening
Template

Verzenddozen A3

verzenddoos eigen logo
B42,2 x H29,8 x D5 cm 20 x 29 cm Werktekening
TemplateVragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.