Kies inhoud:

Kies een kleur beker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Koffie to go bekers bedrukken met eigen ontwerp

Of je nu onderweg bent met de auto, bus, trein, of gewoon op kantoor zit, jouw kopje is altijd binnen handbereik! De koffie to go bekers van Flyerzone worden in full colour bedrukt, dus laat de creativiteit los en maak de mooiste koffiebekers waar iedereen vrolijk van wordt. De bekers zijn bestendig voor de vaatwasser en de magnetron. Uiteraard kan er ook heerlijk warme thee of chocolademelk in de beker.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedekope meeneebekers voor koffie en thee bedrukken

De bekers zijn beschikbaar in 2 maten, een 350 ml en een 250 ml. Deze compacte beker met een inhoud van 250 ml is slechts 12 cm hoog, daarom past deze onder de meeste koffieautomaten. De beker heeft een diameter van 9,5 cm, dus zal stabiel in de meeste bekerhouders staan.

Hittebestendige bekers voor koffie en thee

De tweede versie die wij aanbieden is een 350 ml beker, deze is iets groter en ideaal voor onderweg! Deze beker is voorzien van een draaideksel waar een gleufje in zit voor de perfecte slok koffie. Hierdoor zal morsen verleden tijd zijn. Daarnaast heeft de beker een diameter van 9,45 cm en zal daarom net als de kleinere variant goed in een standaard bekerhouder passen. De beker is 15,40 cm hoog en ligt lekker in de hand.

Beide bekers zijn dubbelwandig, waardoor de drank langer warm blijft. De buitenste laag is gemaakt van gerecycled plastic en zal rondom in full colour bedrukt worden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.