Kies inhoud:

Kies een kleur beker:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Koffie to go bekers bedrukken met eigen ontwerp

Of je nou onderweg bent met de auto, bus, trein of gewoon op kantoor zit, jouw kopje is altijd binnen handbereik! De koffie to go bekers van Flyerzone worden in full colour bedrukt, dus laat de creativiteit los en maak de mooiste koffiebekers waar iedereen vrolijk van wordt. De bekers zijn bestendig voor de vaatwasser en de magnetron. Uiteraard kan er ook heerlijk warme thee of choco in de beker.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Goedekope meeneebekers voor koffie en thee bedrukken

De bekers zijn beschikbaar in 2 maten, een 350 ml en en 250 ml. De enkelwandige 250 ml beker is voorzien van een drukdeksel en wordt helemaal rondom bedrukt. Ook is de beker voorzien van een gripband welke altijd dezelfde kleur heeft als de deksel. Omdat de beker slechts 10 cm hoog is, past deze onder de meeste koffieautomaten. Deze beker heeft een diameter van 8,7 cm, dus zal stabiel in de bekerhouder staan.

Hittebestendige bekers voor koffie en thee

De tweede versie die wij aanbieden is een 350 ml grote beker. Deze dubbelwandige beker is voorzien van een draaideksel. De buitenste laag is gemaakt van gerecycled plastic en zal rondom in full colour bedrukt worden. De beker heeft een diameter van 9,45 cm en zal daarom net als de kleinere variant goed in een standaard bekerhouder passen. De beker is 15,40 cm hoog en ligt lekker in de hand. Omdat deze beker dubbelwandig is, zal jouw favoriete drankje nog langer zijn warmte behouden.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.