Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Papieren placemats bedrukken

Enkel- of dubbelzijdig en met of zonder extra afwerking je placemats bestellen? Papieren placemats bedrukken wij altijd snel en goedkoop op diverse papiersoorten. Door onze volledig eigen productie is het mogelijk om het drukwerk te voorzien van extra afwerkingen als ronde hoeken of boorgaten. Kijk voor andere papiersoorten en formaten ook bij onze flyers.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Placemats vaker gebruiken

Placemats maken wij op diverse papiersoorten. Van het dunne 80 grams recyclingpapier tot stevige 300 grams papiersoorten. Bovendien hebben we alle papiersoorten op voorraad, waardoor jij je placemats altijd snel in huis hebt. Wil je dat er op je placemat getekend of geschreven kan worden? Ga dan voor een placemat bedrukken zonder extra afwerking. Wil je dat ze langer meegaan dan één keer, dan adviseren we je te kiezen voor een hoogglans of mat laminaat.

Placemat maken en ontwerpen

Je kan je eigen placemat ontwerpen in onze gratis online ontwerptool. Maak hierin bijvoorbeeld eenvoudig een placemat met foto. In de tool kan je eenvoudig de betreffende foto uploaden en eventueel bewerken. Voeg bijvoorbeeld nog tekst of je logo toe en klaar is je eigen placemat met foto!

  • Dubbelzijdig UV lak hoogglans
  • Dubbelzijdig mat gefolieerd

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.