Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel en gemakkelijk placemats printen

Placemats zijn onmisbaar in een horecazaak. Ze beschermen niet alleen de tafels tegen vocht en etensresten, maar zijn ook nog eens een perfect promotiemiddel. En jij bepaalt bij ons ook nog eens helemaal zelf wat er gedrukt wordt. Wordt het een placemat met foto? Of zorg jij voor vermaak van de kleinste gasten met een leuke kleurplaat? Doordat je zowel enkel- als dubbelzijdig kunt printen, heb je in ieder geval voldoende ruimte om jouw creatie een plekje te geven!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende materialen

Er zijn verschillenden materialen waarop wij placemats bedrukken. Welk materiaal voor jou het beste is, is afhankelijk van jouw wensen. De dunnere papiersoorten (80, 90, 100 of 120 grams) zijn voornamelijk geschikt voor eenmalig gebruik. Ben je op zoek naar een placemat die je vaker kunt gebruiken? Dan zijn de dikkere papiersoorten een goede optie. Deze kun je ook nog eens extra laten werken met een laminaat. Het laminaat zorgt ervoor dat zowel het materiaal als de bedrukking beter beschermd is tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Let wel op: ook met een extra afwerking is het materiaal niet volledig waterbestendig.

Waterbestendige placemats

Wil je placemats die wel volledig waterbestendig zijn? Dan is Synaps waar je naar op zoek bent! Dit materiaal is waterbestendig en ook nog eens scheurvast. Daarnaast bedrukken wij de placemats met water- en UV-bestendige inkten. Ideaal voor als placemat voor op bijvoorbeeld een terras.

Wat is het formaat van een placemat?

Placemats bedrukken doen wij op verschillende formaten. Maar wat is nou een goed formaat voor jou? In de meeste gevallen zal een placemat op A3-formaat ideaal zijn. Dit is groot genoeg om een bord met bestek en zelfs een glas drinken op te plaatsen. Daarnaast geeft het jou lekker veel ruimte voor een eigen ontwerp. Past het standaard formaat nou niet bij jou? Ga dan voor de optie ‘Eigen maat’, waarbij je zelf een formaat ingeeft. Zo heb je altijd een bedrukte placemat die bij jou past.

Placemat met foto bedrukken

Met wat voor soort ontwerp wil jij je placemat bedrukken? Het grote voordeel van Flyerzone, is dat je dat helemaal zelf bepaalt. Ga je voor je een foto? Een fotocollage? Of juist een totaal ander ontwerp. De keuze is aan jou! Voor het aanleveren van het drukbestand zijn twee manieren.

Als eerste is er een kant-en-klaar drukbestand. Deze maak je - aan de hand van de werktekening - op in een extern ontwerpprogramma. Het PDF-bestand dat je daar vervolgens exporteert, kun je tijdens het bestellen eenvoudig uploaden.

Heb je nog geen drukbestand of geen toegang tot externe opmaakprogramma’s? Dan is er onze gratis online ontwerptool. Hierin kun je zelf een bestand maken om jouw placemat te bedrukken. Voeg eenvoudig logo’s, foto’s en teksten toe en je hebt in een handomdraai je eigen ontwerp. Handig en makkelijk!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.