Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope visitekaartjes drukken

Zorg voor een verpletterende eerste indruk en laat jouw visitekaartjes drukken door Flyerzone! Op het standaard 350 grams mat mc, of liever een exclusiever kaartje van recyclingpapier? Als je helemaal op wilt vallen kun je de business kaartjes ook op verschillende manieren afwerken. Neem ook een kijkje bij ons briefpapier voor meer zakelijk drukwerk.

ongevouwen visitekaartjesOngevouwen
gevouwen visitekaartjesGevouwen

Visitekaartjes bestellen met of zonder vouw

Wil je standaard visitekaartjes bestellen waar je makkelijk al je basisgegevens op kwijt kunt? Ga dan voor onze ongevouwen visitekaartjes. Voor 1.000 stuks betaal je slechts € 18,95! Wil je iets meer informatie kwijt op je kaartje? Dan zijn onze gevouwen visitekaartjes de ideale oplossing. Onze gevouwen visitekaartjes worden altijd plano (ongevouwen) geleverd. Ze worden voorzien van een ril waardoor ze makkelijk te vouwen zijn.

Profiteer van pakketvoordeel

Heeft je collega, baas of vriend(in) ook visitekaartjes nodig? Bij Flyerzone krijg je korting wanneer je meerdere ontwerpen in één keer besteld. Je geeft eerst aan hoeveel ontwerpen je wilt bestellen, levert vervolgens de verschillende bestanden aan zodat wij deze kunnen drukken. Makkelijker visitekaartjes maken kan niet!

Speciale PMS kleuren

PMS kleuren als goud, zilver, metallic en fluor vallen niet onder de standaard PMS kleuren. Toch drukwerk met zo'n speciale PMS kleur bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Bij visitekaartjes in PMS is de combinatiekorting op basis van dezelfde PMS kleuren in elk aangeleverde ontwerp.

Visitekaartjes digitaal of offset drukken

Bij Flyerzone maken we onderscheid tussen 2 verschillende druktechnieken, namelijk digitaal en offset. Tot en met 250 stuks is het vaak voordeliger om je visitekaartjes digitaal te laten drukken. Dit doen we met de beste HP Indigo drukpersen waarvan de kwaliteit nauwelijks met offset te onderscheiden is. Heb je meer dan 250 stuks nodig? In de meeste gevallen ben je dan voordeliger uit met offset drukwerk. Hiervoor hebben we de beste Komori drukpersen staan die 24/7 het mooiste drukwerk produceren.

Ruime keuze aan papiersoorten en afwerkingen

Visitekaartjes drukken we op verschillende papiersoorten en vaak kunnen we ze op de mooiste manieren afwerken. Hieronder zie je de mogelijkheden in een handig overzicht.

Papiersoort Ongevouwen Gevouwen PMS
280 grams linnenpersing
300 grams natuurkarton wit
300 grams recyclingpapier
300 grams metallic
300 grams biotop
300 grams kraftkarton
300 grams PaperWise
300 grams metallic zilver
300 grams metallic goud
300 grams metallic parelmoer
350 grams mat mc
350 grams Tintoretto Gesso

Als je een keuze hebt kunnen maken kan je visitekaartjes ook nog extra laten opvallen en meer bescherming geven door ze te voorzien van een afwerking. We kunnen:

  • met glans laminaat een mega glanseffect creëren.
  • een satijnachtige look creëren met mat laminaat.
  • bepaalde gedeelten benadrukken met spot UV lak.
  • met reliëflak het drukwerk voelbaar te maken.

Na het drukken en afwerken kunnen we de visitekaartjes nog verder nabewerken. Zo kunnen we:

  • een boorgat aanbrengen, van 3 of 5 mm.
  • rondhoeken, met een radius van 7 mm.