Kies het soort creditcard:

Kies een extra afwerking:

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope plastic kaarten bedrukken

Bedrukte creditcards kunnen voor verschillende doeleinden ingezet worden. Hierbij kan je denken aan ledenpassen, kortingskaarten, toegangsbewijzen of zelfs visitekaartjes! Toch liever een visitekaartje van papier? Kijk dan bij onze visitekaartjes.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Creditcards

Materiaal en formaat pvc pasjes

Pasjes drukken wij op PVC materiaal. Deze hebben een dikte van 0,76 mm met een formaat van 85,5 x 54 mm. We werken de passen, net als standaard bankpassen, af met ronde hoeken. De radius van de afgeronde hoeken is 3,18 mm.

Belangrijk om te weten

  • Witte vlakken in het ontwerp bedrukken we niet. Deze vlakken krijgen de kleur van de ondergrond. Bij witte passen is dit dan ook wit en bij transparante passen is het transparant.
  • Geef in het drukbestand een spot UV-lak aan door een extra pagina toe te voegen met daarin de positie van de spot UV-laag.
  • Passen met een nummering, personalisatie of barcode moeten een extra bestand meegestuurd krijgen met daarin de gegevens hiervan. Lever hiervoor per e-mail, onder vermelding van het ordernummer, een Excel-bestand opgeslagen als .csv-bestand aan.
  • Geef in het drukbestand een schrijfvlak aan door een extra pagina toe te voegen met daarin de positie voor het schrijfvlak. Dit schrijfvlak is wit en komt over de bedrukking heen. Het is niet 100% dekkend. Zowel de positie als het formaat zijn vrij te bepalen.
  • Aan de goud en zilver embossing zit een maximum van 3 regels met 20 tekens per regel. Spaties tellen we mee als tekens.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.