Kerst begint bij Flyerzone!

Kerst zakelijk

Met de decembermaand die voor ons ligt, komt er een einde aan het jaar 2020. Traditioneel gezien dé periode voor kerstborrels en kerstpakketten. Dit jaar misschien wel belangrijker dan ooit om je waardering uit te spreken naar je werknemers of collega’s. Met Flyerzone zorg je voor functionele én persoonlijke cadeaus. Speciaal voor jou lichten we er een aantal uit. Lees snel verder!

Lees verder

24-11-2020
 

Sinterklaas goes digital

Sinterklaas

De Sint zat te denken… Op Pakjesavond is dat misschien wel de meest uitgesproken zin in Nederland. Dit jaar zal dat ‘live’ in veel gevallen wel voor een kleiner publiek zijn. Maar hoe zorg je nu toch voor een geslaagde Pakjesavond? Flyerzone ging op onderzoek uit en geeft je een paar tips!

Lees verder

17-11-2020
 

Verzenden in stijl

Luchtkussenenvelop

Het aantal bestellingen dat online geplaatst wordt stijgt nog steeds ieder jaar. Zeker afgelopen jaar schoot het aantal online bestellingen omhoog met gemiddeld zo'n 60%! Het zijn niet alleen de grote (web)winkels. Steeds meer mensen beginnen een kleine onderneming en verkopen ook online producten. Doordat zij vaak geen enorm grote aantallen pakketten versturen, kan het versturen duur zijn. Kleinere producten hoeven niet altijd in een grote doos verstuurd te worden. In dit blog lees je waarom het versturen via een envelop een goed idee is.

Lees verder

12-11-2020
 

Alles voor een geslaagde Kerst

Kerst consumenten

Over één ding kunnen we het wel eens zijn: 2020 is een bijzonder jaar gebleken. Niemand had kunnen voorspellen hoe het jaar zou gaan lopen. Maar het wordt 25 en 26 december wel gewoon Kerst. Ondanks dat het iets anders gevierd wordt dan we gewend zijn, kunnen we er alsnog een leuk en gezellig feest van maken. Flyerzone helpt je daar een handje bij. Hoe we dat doen? Lees snel verder!

Lees verder

10-11-2020