Met beide benen op de grond

presentatiedesk

Net een knaller van een presentatie gegeven? Of je publiek een uur hebben kunnen boeien? Dan stond je vast zelfverzekerd achter je presentatiedesk. Logisch ook, want het is een unieke stand om achter te staan op bijvoorbeeld een beurs of persconferentie. Op zoek naar inspiratie? Check dan snel dit blog!

lees verder

20-02-2017
 

Maak de blits met je wand

presentatiewand

Een presentatiewand is groot, opvallend en trekt de aandacht. Waarom je beperken tot alleen een logo en een huisstijlelement als er veel meer mogelijkheden zijn? Check snel dit blog voor inspiratie!

lees verder

13-02-2017
 

Alles voor de beste presentatie

presentatiewand

Breekt het zweet jou al uit bij het woord 'presentatie'? Nergens voor nodig! Als je je materiaal goed voor elkaar hebt, voel je je zelfverzekerd en blaas je iedereen omver met jouw woorden. Hoe je dat doet? Schaf een presentatiewand aan en presenteren is nooit meer een crime. Check snel deze toffe voorbeelden voor inspiratie!

lees verder

10-02-2017
 

Spelen met canvas

canvas

In bijna elk huis of kantoor hangt er wel eentje aan de muur: een foto op canvas. Toch zien we steeds vaker dat canvas ook wordt bedrukt met bijvoorbeeld mooie kunstwerken of gave teksten. Weten wat allemaal mogelijk is? Check dan snel dit blog!

lees verder

03-02-2017