Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

De mooiste foto's op aluminium bedrukken

Klein, groot of eigen formaat aluminium bord bestellen? Bij Flyerzone bedrukken we de mooiste afbeeldingen op aluminium borden. Om het bord direct aan de muur te hangen, kan je optioneel kiezen voor het meebestellen van handige zwarte, verchroomde of satijnen afstandhouders. Door het hebben van een volledig eigen productie, zijn de aluminium platen altijd snel geleverd. De foto op een ander materiaal bedrukt hebben? Kijk dan ook bij foto op canvas.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Dibond

Dibond

Dibond is het plaatmateriaal wat we gebruiken om je mooiste foto's op te bedrukken. Dit 3 mm dikke materiaal is gemaakt van 2 lagen aluminium met een harde kern in het midden. Hierdoor is het materiaal zeer stevig.

Materialen

Zie hier een overzicht van de verschillende materialen.

Materiaal Gewicht
DibondWit 4317 g/m2
DibondAluminium 4623 g/m2

Verschillende opties

Van boorgaten tot afstandhouders, van zuignappen tot dubbelhaken, vele opties zijn makkelijk en snel mee te bestellen. Na het kiezen van een prijs en levertijd, is het mogelijk de extra optie te kiezen. Zie hier alle informatie over de opties.

boorgaten

Boorgatenpopulair

Het bord zelf aan de wand ophangen? Dit kunnen wij makkelijk maken door het bord te voorzien van 2 of 4 boorgaten met een diameter van 5 mm. Deze boorgaten zijn niet geschikt voor onze afstandhouders en zuignappen.

afstandhouders

Afstandhouders

Het bord op een luxe manier aan de muur bevestigen? Bestel dan onze zwarte, verchroomde of satijnen afstandhouders. Deze houders maken een tussenruimte van 19 mm tussen plaat en muur.

zuignappen

Zuignappen

Bord aan het raam bevestigen? Wij hebben transparante zuignappen met een doorsnede van 4 cm die hier speciaal voor gemaakt zijn.

dubbelhaken

Dubbelhaken

Moet het bord aan een systeemplafond hangen? Bestel dan metalen dubbelhaken van 15, 30, 50 of 70 cm lang. Handige systeemplafondclips zijn eventueel ook mee te bestellen.

ophangplaten

Ophangplaten

Het bord zonder boorgaten aan de muur bevestigen? Het kan met onze ophangplaten. Kies uit 4 formaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

standaard

Standaard

Bord op een toonbank neerzetten? Bestel dan meteen een handige uitklapbare standaard. De standaard bevat ook aan handig ophangmechanisme.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.