Kies een vouwwijze:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Stempelkaarten maken met eigen ontwerp

Bij Flyerzone is stempelkaarten maken heel eenvoudig. Met een paar muisklikken heb je jouw ideale product samengesteld en kun je je drukbestand uploaden. Heb je nog drukklaar bestand? Dan kun je aan de slag met onze gratis online ontwerptool. Hierin kun je zelf makkelijk logo’s, foto’s, afbeeldingen en teksten toevoegen. Zo kan iedereen snel en eenvoudig een eigen ontwerp maken.

Het drukken van de stempelkaarten doen wij in onze eigen productiehal. Op die manier kunnen wij jou de beste prijs, de hoogste kwaliteit én de snelste levering garanderen. Wist je bijvoorbeeld dat je met een spoedbestelling je drukwerk de volgende werkdag al in huis hebt? Dat is nog eens snel!

Wil je de set direct compleet hebben? Je laat eenvoudig je eigen stempel maken bij Flyerzone.

Grote oplage of kleine oplage

Er zijn twee verschillende manieren waarop wij stempelkaarten drukken. De kleine(re) oplages worden digitaal geprint op onze digitale drukpersen. Bij digitaal drukwerk kun je zelf een aantal selecteren. Je zit dus niet vast aan vaste staffels en bestelt altijd het aantal dat jij nodig hebt. Bestel je een grote oplage? Dan drukken wij het drukwerk op één van onze Komori offsetpersen. Met het gecombineerd drukken kunnen wij de grote oplages voordelig produceren.

Papiersoorten

Er zijn maar liefst 8 verschillende papiersoorten waar je op kunt laten drukken. Alle 8 hebben deze papiersoorten een open structuur. Door deze open structuur worden inkten snel opgenomen. Hierdoor voorkom je dat de stempel gaat vlekken of uitveegt. Daarnaast zijn het stuk voor stevige en hoogwaardige papiersoorten met een luxe uitstraling. Ideaal voor jouw eigen spaarkaart! Hieronder zie je de papiersoorten waar je uit kunt kiezen:

  • 250 grams linnenpersing papier
  • 300 grams krafkarton papier
  • 300 grams natuurkarton wit papier
  • 300 grams recyclingpapier
  • 300 grams PaperWise papier
  • 300 grams biotop papier
  • 300 grams Conqueror Vergé papier
  • 350 grams Tintoretto Gesso papier

Standaard formaat of eigen maat

Het standaard en meest populaire formaat voor het drukken van een stempelkaart, is 5,5 x 8,5 cm. Dit is hetzelfde formaat als bijvoorbeeld een visitekaartje. Met de grootte van deze kaartjes is het opbergen in jas, tas of portemonnee erg eenvoudig. Wil je een ander formaat? Dat kan via de optie ‘Eigen maat’. Hier vul je zelf het formaat in dat je wilt, zelfs op de millimeter nauwkeurig.