Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Ronde borden bestellen

Een rond bord is een leuk alternatief voor de standaard vierkante of rechthoekige borden. Bij Flyerzone bestel je ronde borden gemakkelijk in maar liefst 26 verschillende formaten. Een handige communicatiemiddel om jouw creativiteit te uiten. De ronde borden bieden wij aan met een groot assortiment van verschillende materialen. Bijvoorbeeld het razendpopulaire forex, gemaakt van hard geschuimd PVC. Een licht maar toch stevig plaatmateriaal waarop de bedrukking rechtstreeks op de plaat wordt voorzien. Of bijvoorbeeld ons plexiglas verkrijgbaar in 4 varianten! Met welk materiaal ga jij de ronde borden bestellen?

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Rond bord aan de muur of als bouwbord

Met de speelse uitstraling van een rond bord haal je al gauw iets moois in huis. Omdat je bij Flyerzone altijd je eigen ontwerp kunt aanleveren, zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Van je eigen gepersonaliseerde verkeersbord met een rode rand tot creatieve wanddecoratie voor aan de muur. Waar je het ook voor wilt gebruiken, de ronde borden bestel je gemakkelijk bij Flyerzone!

Wist je dat je in onze gratis online ontwerptool aan de slag kunt gaan met je eigen ontwerp? Deze vind je terug in ons bestelproces. Met deze tool kun je eigen afbeeldingen en foto’s aanleveren, maar ook teksten en achtergrondkleuren toevoegen. Zo knutsel je je eigen kunstwerk in elkaar!

Als je zelf opmaakprogramma’s tot je beschikking hebt, kun je gebruikmaken van onze beschikbare templates. Hiermee weet je zeker dat je goed voorbereid bent! Als je daarna je eigen ontwerp klaar hebt, kun je deze ook eenvoudig bij ons uploaden.
Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.