Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een rollup bannercase:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Rollup banner: razendsnel in huis

Wil jij een rollup banner bestellen? Je vindt bij ons alle soorten en maten! Van basic, premium tot dubbelzijdige rollup banners: bij Flyerzone ben je op het juiste adres! Doordat wij al duizenden rolbanners hebben gedrukt, zijn wij echte specialisten. Onze printers draaien 24 uur per dag om de mooiste ontwerpen te drukken op het doek. Waar je het drukwerk ook voor nodig hebt, bij Flyerzone heb je het altijd snel in huis mét gratis verzending.

Zijn de grote exemplaren te groot? Kijk dan bij de balie displays. Exact hetzelfde, maar dan een maatje kleiner.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Complete set, inclusief draagtas

Een roll up banner wordt vaak gebruikt als tijdelijke informatievoorziening. Of het nu op de beurs of in een winkel is, het snel en gemakkelijk opzetten en afbreken blijft belangrijk. Daarom ontvang je bij ons - ongeacht welke variant je bestelt - altijd een gratis draagtas! Zo kun je de rollup banner altijd meenemen en eventueel netjes opbergen. Ideaal! Dus dit ontvang je:

  • Gevoerde bannertas
  • Cassette gemaakt van stevig aluminium, inclusief doek

Basic rollup bannerspopulair

rolbanner bedrukken

De meest gekozen optie is de basic rollup banner. Dit model kun je bestellen in maar liefst vijf verschillende formaten, van 60 t/m 120 cm breed en altijd 205 cm hoog. Van die hoogte vallen de onderste 5 cm (gedeeltelijk) in de bannercase, houd hier rekening mee bij het opmaken van je drukbestand. De rollup banners met een breedte van 80 en 85 cm zijn bij dit model het populairst. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en aluminium.

Formaat Aantal voeten Aantal stokken Spotjes (optie)
60 x 205 cm 2 1
85 x 205 cmpopulair 2 1
100 x 205 cm 2 1
120 x 205 cm 2 2

Premium rollup banners

rolbanners

Wil je een banner die net even iets luxer is dan de basic variant? Dan is de premium rollup banner echt iets voor jou. De aluminium case is hierbij net even wat strakker en steviger afgewerkt. Nog meer plezier van je bestelling dus! Dit model is verkrijgbaar in formaten van 100 t/m 120 cm breed. Verkrijgbaar in de kleuren zwart en aluminium.

Formaat Aantal voeten Aantal stokken Spotjes (optie)
100 x 205 cm 1 1
120 x 205 cm 2 2

Luxe rollup banners

roll up banner

Hét paradepaardje van de rolbanners: de luxe rollup banner! De bannercase heeft geen voeten, wat zorgt voor een stijlvol en minimalistisch uiterlijk. Door het ontwerp en het gewicht van de case blijft het systeem uiteraard wel stevig staan. Ook hiervoor geldt: de onderste 5 cm van het doek verdwijnen in de case. Houd hier rekening mee tijdens het ontwerpen! Verkrijgbaar in de kleuren zwart en aluminium.

Formaat Aantal stokken Spotjes (optie)
85 x 205 cm populair 1
100 x 205 cm 1
120 x 205 cm 2
150 x 205 cm 2

Premium rollup banners XXL

roll up banners

Dit model heeft niet voor niets de naam premium rollup banner XL. Deze kun je namelijk bestellen tot maar liefst 305 cm hoog! De breedte is in alle gevallen 200 cm. Let op: de onderste 5 cm verdwijnen in de case en zijn dus niet zichtbaar.

Formaat Aantal voeten Aantal stokken Spotjes (optie)
200 x 205 cm 2 2
200 x 255 cm 2 2
200 x 305 cmpopulair 2 2

Dubbelzijdige rollup banners

Dubbelzijdige rollup banner

Aan één bedrukte zijde niet genoeg? Met de dubbelzijdige rollup banner kun je twee zijdes bedrukken. Twee verschillende ontwerpen of juist hetzelfde ontwerp aan beide zijdes: het kan allemaal. De stok staat tussen beide doeken in en is dus niet zichtbaar. Ook voor deze banner geldt: de onderste 5 cm verdwijnt in de case.

Formaat Aantal stokken Spotjes (optie)
85 x 205 cm 1

Los doek roll up banner

Het is mogelijk om het doek van jouw roll up banner zelf te vervangen. Hiervoor kun je een los doek bestellen. Let hierbij wel op dat deze hetzelfde formaat heeft als het huidige doek. Hoe je het doek kunt vervangen zie in de volgende handige video's:

Doek vervangen roll up banner | Enkelzijdig
Doek vervangen roll up banner | Dubbelzijdig


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.