Brochures laten drukken

Kleine of grote oplage, standaard of eigen formaat brochures drukken, bij Flyerzone kan het allemaal. Al het drukwerk produceren we zelf, hierdoor zijn de brochures altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. Brochures laten drukken en in spoed bestellen? Alles kan! Bekijk voor drukwerk met hardcover ook onze boeken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine en grote oplage brochures maken

Heb je 1, 5, 100 of een ander laag aantal nodig? Kijk dan bij onze kleine oplage brochures, deze brochures maken we met onze digitale HP Indigo drukpersen. Ook hoge aantallen als 2.500, 10.000 of een eigen aantal brochures is te bestellen. Onze offset Komori drukpers draait 24/7 om al het offset drukwerk te maken.

Wat kost een brochure laten maken?

De kosten voor het laten maken van een brochure zijn afhankelijk van jouw wensen en eisen. Hierbij kun je denken aan de verschillende papiersoorten en afwerkingen, maar bijvoorbeeld ook het formaat en de complete oplage. Door jouw gewenste opties te selecteren zie je direct de prijs voor de oplage brochures waar jij naar op zoek bent. Handig!

Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Glans gefolieerd. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.

Je eigen brochure maken

Hoe kan je je eigen brochure maken? Het beste doe je dat in extern ontwerpprogramma, zoals InDesign of Illustator. Hierin kun je het ontwerp helemaal naar jouw smaak opmaken. Houd je wel de werktekening bij de hand? Zo weet je zeker dat je met de juiste (for)maten en marges werkt. Het PDF-drukbestand kun je vervolgens eenvoudig uploaden tijdens het bestellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.