Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies het aantal pagina's :

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope losbladige brochures drukken

Losbladige brochures bestellen, in standaard of eigen formaat, bij Flyerzone kan het allemaal. Al het drukwerk produceren we zelf, hierdoor zijn de losbladige brochures altijd professioneel gemaakt en snel geleverd. In spoed bestellen? Alles kan!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Losbladige brochures

Onze losbladige brochures zijn op geen enkele manier gebonden. Zo kun je zelf beslissen hoe de brochures ingezet worden. We hebben overal de juiste machines voor staan. Zie voor een andere variant ook onze gelijmde, in de rug geniete en van spiraalbinding voorziene brochures in kleine oplage.

Brochure papiersoorten

Van het natuurlijke recyclingpapier tot het populaire 100 en 135 grams glans, we hebben vele papiersoorten. Hierbij een overzicht van welke papiersoorten mogelijk zijn bij onze kleine oplage losbladige brochures.

Papier Losbladig FSC
RecyclingpapierMat mcGlans mc

Luxe cover afwerkingen

Wil je de cover van de brochures afgewerkt hebben met een luxe mat of glans afwerking? Bij Flyerzone kan het allemaal. De onderstaande afwerkingen zijn mogelijk:

  • Glans gefolieerd. Voor een extra glans effect.
  • Mat gefolieerd. Voor een satijnen uitstraling.

Deze afwerkingen geven de brochures extra bescherming. Omdat we altijd zelf de brochures drukken en afwerken, is het drukwerk altijd goed en snel geleverd.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.

Bestel je bijvoorbeeld 20 pagina’s 4/0 full colour enkelzijdig dan worden enkel de eerste 10 pagina’s van je ontwerp gedrukt. Dit komt doordat elk blaadje papier 2 zijdes heeft. En elke zijde, bedrukt of niet, telt als één pagina. In het geval van 4/0 full colour enkelzijdig wordt op een blaadje telkens één pagina van je ontwerp gedrukt, waarna er een lege zijde overblijft. Aangezien de lege zijde óók als een pagina wordt geteld, komt dit neer op 2 pagina’s per blaadje papier.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.