Kies een kleur:

Kies het formaat:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Cadeaukaart verpakking met logo

Een cadeaukaart verpakking, ook wel gift card doosje genoemd, is een feest om weg te geven! Laat het doosje bedrukken met jouw logo, slogan of bedrijfsnaam en maak het helemaal naar jouw eigen wensen. Op deze manier geeft het een persoonlijke en professionele uitstraling. Ook zal het voor de ontvanger direct duidelijk zijn waar het te besteden is, hiermee maak je natuurlijk net dat beetje extra reclame.

Cadeaubon verpakking in verschillende kleuren

De cadeaubon verpakking is verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren: wit en bruin. Deze laatste papierkleur, de bruine, is gemaakt van gerecycled kraftpapier, dus ook nog eens extra duurzaam! Aan de binnenzijde vind je een insteekvak waar precies een gift card op creditcard formaat in past. Hierdoor zal de cadeaubon centraal liggen en niet verschuiven. De klep is voorzien van een magneetsluiting, wat een luxe uitstraling geeft.

Wil je ook direct de cadeaubon drukken? Onze plastic pasjes zijn perfect te combineren met de cadeaubon verpakking!

Goedkoop cadeaukaart verpakkingen bedrukken

Het stevige gerecyclede karton zorgt ervoor dat de cadeaukaart verpakking ook prima te versturen is. Ben je bijvoorbeeld niet in de gelegenheid om bij een verjaardag, bruiloft of andere festiviteit te zijn? Stuur dan een cadeaukaart met een persoonlijk bedrukte verpakking. Of heb je een webshop en wil je wat leuks doen voor je klanten? Door het stevige karton en het handzame formaat van B12,5 x H10,5 x D0,7 cm is dat natuurlijk geen probleem!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte cadeaukaart verpakking

Deze verpakkingen bedrukken wij in full colour. Er wordt rechtstreeks op de verpakking bedrukt voor het mooiste en beste eindresultaat. Upload je eigen kant-en-klare ontwerp via onze uploadtool. Of ga aan de slag met onze gratis online ontwerptool. Hier kun je bijvoorbeeld logo’s, teksten en afbeeldingen naar wens opmaken.