Kies een accessoire:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Snel en eenvoudig accessoires bestellen

Je vindt bij Flyerzone accessoires voor (bijna) al jouw drukwerk. Hang jouw dibond platen op met mooie afstandhouders of een onzichtbare ophangplaat. Of bevestig jouw gepersonaliseerde hangtags door middel van koordjes aan jouw producten. Naast plaatmateriaal accessoires bieden wij ook diverse materialen aan om jouw spandoek op te hangen!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Verschillende opties

Van boorgaten tot afstandhouders, van zuignappen tot dubbelhaken, vele opties zijn makkelijk en snel mee te bestellen. Na het kiezen van een prijs en levertijd, is het mogelijk de extra optie te kiezen. Zie hier alle informatie over de opties.

Plaatmateriaal accessoires

Op zoek naar bevestigingmaterialen om jouw forex, dibond, plexiglas of ander plaatmateriaal op te hangen? Je vindt bij Flyerzone diverse accessoires voor plaatmateriaal.

Rollup banner spots

Zet je rollup banner in de spotlight met onze rollup banner spots! Bij Flyerzone al verkrijgbaar vanaf 1 stuks.

Presentatiewand verlichting

Op zoek naar een manier om jouw pop up presentatiewand te verlichten? Bij Flyerzone bestel je LED verlichting geschikt voor presentatiewanden.

Spanframe accessoires

Hangt je spanframe al een tijdje en heb je vervangende onderdelen nodig? Bestel bij Flyerzone gemakkelijk en snel nieuwe spanframe onderdelen.

Vlag accessoires

Bij Flyerzone vind je alle vlag accessoires om jouw vlaggen er goed bij te laten hangen.

Koordjes

Bij Flyerzone bestel je ook voordelig koordjes om bijvoorbeeld gedrukte prijskaartjes aan jouw producten te hangen. Leverbaar per 100 stuks.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.