Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een breedte:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tape bedrukken met eigen logo of tekst

Laat je verpakkingen, verzenddozen of enveloppen eruit springen door ze dicht te plakken met tape met logo of tekst. Je kunt het tape van Flyerzone bedrukken met maar liefst 3 verschillende kleuren. Zo kun je inpaktape volledig naar jouw wens bedrukken. Met een levertijd van 20 - 36 werkdagen hoef je niet langer maanden te wachten op jouw bedrukte tape.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte tape materialen

Je vindt bij ons verschillende soorten bedrukte tape. Zoek je verpakkingstape die korte tijd moet blijven zitten? Dan is onze basic tape een goede optie. De basic tape is verkrijgbaar in 3 materialen: transparant, wit en bruin kunststof. Liever een tape die ervoor zorgt dat jouw verpakking langere tijd goed dicht blijft zitten? Dan kun je beter voor onze premium tape gaan. De premium tape is beschikbaar in wit kunststof. Vergeleken met de witte basic tape is de premium tape minder wit en enigszins doorschijnend. Ben je op zoek naar een duurzame uitstraling? Kies dan voor ons papieren tape. Het papieren tape is beschikbaar in 2 soorten: crème en bruin papier.

Drukbestand aanleveren voor tape met logo

Voor het bedrukken van tape met logo vragen wij om een bestand met het formaat 25/50 x 238,7 mm (afhankelijk van de gekozen breedte). Bestel je crème papieren tape? Voor deze uitvoering vragen we om een drukbestand van 46 x 238,7 mm. Het ontwerp wordt herhaaldelijk gedrukt over de gehele lengte van de rol. Kunststof tape heeft een lengte van 66 meter, papieren tape is 50 meter lang. Goed om te weten is dat we tape enkel kunnen bedrukken met Pantone C kleuren (PMS coated kleuren). Een bestand opgebouwd uit CMYK of RGB kleuren kan niet worden gedrukt. Daarnaast ontvangen we graag een vector bestand. Een bestand met pixels kunnen wij niet gebruiken voor het bedrukken van tape.

Eigen tape ontwerpen en bestellen

Heb jij niet de mogelijkheid tot het maken van een correct vector bestand voor het bedrukte tape? Of heb je geen beschikking tot een grafisch programma, maar je wil wel graag bedrukt tape bestellen? Neem dan contact met ons op! Onze ontwerp afdeling denkt graag met je mee.

Voor het aanleveren van een correct drukbestand voor tape hebben we nog een aantal tips op een rijtje gezet:

  • Gebruik een veiligheidsmarge van 5 mm aan de boven- en onderzijde van het drukbestand.
  • Gebruik een lettergrootte van minimaal 12 pt.
  • Zorg ervoor dat de lijndikte minimaal 1 pt. is.
  • De kleurwaarden dienen 100% te zijn. Gebruik dus enkel volle kleuren.
  • Lettertypes zonder serif (zoals Arial) leveren het mooiste resultaat.
  • Wit is geen echte PMS kleur. Om witte bedrukking te kunnen realiseren, zorg je ervoor dat wit ook als steunkleur gedefinieerd wordt. Noem deze kleurlaag WHITE.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.