Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop flyers laten drukken

Bij Flyerzone drukken wij dagelijks duizenden verschillende soorten flyers. Van het populaire 135 grams papier tot geprint op stevige papiersoorten van 300 grams of zelfs nog zwaarder: wij doen het allemaal zelf. Naast het beste drukwerk, ben je hierdoor ook verzekerd dat je de flyers razendsnel in huis hebt en je niet te veel betaalt. Met een spoedlevering heb je de bestelling zelfs de volgende werkdag al in huis. Dat is nog eens snel!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Flyers printen in verschillende formaten

Er zijn verschillende formaten waarop jij je flyers kunt laten printen. Het populairste formaat hierbij is het A5-formaat. Maar ook formaten als A4 en A6 zijn erg populair. Zijn deze standaardformaten niet waar je naar op zoek bent? Met de optie ‘Eigen maat’ voer je zelf de afmetingen in en zorgen wij ervoor dat je flyers op dat formaat gesneden worden. Deze kun je dus gewoon standaard online bestellen, zonder dat je daarvoor een offerte hoeft aan te vragen.

Formaat Werktekening Template
A3 flyers 29,7 x 42 cm A3 werktekening A3 template
A4 flyers 21 x 29,7 cm A4 werktekening A4 template
A5 flyers 14,8 x 21 cm A5 werktekening A5 template
A6 flyers 10,5 x 14,8 cm A6 werktekening A6 template
A7 flyers 7,4 x 10,5 cm A7 werktekening A7 template
A8 flyers 5,2 x 7,4 cm A8 werktekening A8 template

Ronde flyers

Naast de vierkante en rechthoekige varianten, kun je ook uit ronde en ovale flyers maken. Deze speciale vormen worden gestanst. Een aantal populaire vormen en maten hebben wij als standaard optie toegevoegd. Ben je op zoek naar een andere vorm of maat? Dan kun je bij ons een stans op maat voor je flyers maken. Neem contact met ons op en wij zoeken de mogelijkheden graag voor je uit.

Eigen formaat flyersEigen maat
Ronde flyersRond
14 cm
Werktekening
Ronde flyersRond
9,5 cm
Werktekening
Ronde flyersRond
4,5 cm
Werktekening
Ovale flyersOvaal
9,5 x 14,5 cm
Werktekening
Ovale flyersOvaal
4,8 x 7 cm
Werktekening

Populaire papiersoorten

Flyers drukken zorgt voor een professionele uitstraling, maar mag natuurlijk niet te duur zijn. Dat weten wij bij Flyerzone maar al te goed. Daarom hebben wij papiersoorten uitgekozen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. De gecoate papiersoorten (te herkennen aan de toevoeging mc) zijn populair voor het drukken van ontwerpen met veel kleuren, foto’s en afbeeldingen. Door de gestreken toplaag komen de kleuren namelijk optimaal naar voren. De ongestreken papiersoorten hebben een open structuur. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling en een goede beschrijfbaarheid van de flyers.

Kortom: hoe jij het drukwerk ook wilt gaan inzetten, bij Flyerzone laat je altijd flyers drukken die perfect aansluiten bij jou en je uiting(en).

Gewicht Gestreken Ongestreken Glans Mat Recycling FSC
80 grams
100 grams
135 gramspopulair
170 grams
250 grams
350 grams

Afwerkingen

Je kunt ervoor kiezen om je flyers nog extra te laten afwerken. Dit kan om extra bescherming te geven aan het materiaal en de print, maar ook om juist iets extra’s toe te voegen aan de uitstraling. Hieronder een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

  • Glans laminaat | Een transparante laklaag die over het drukwerk wordt aangebracht. Deze zorgt voor een hoogglanzende uitstraling en biedt extra bescherming aan zowel het materiaal als de opdruk. Drukwerk afgewerkt met glans laminaat kan worden afgenomen met een licht vochtige doek.
  • Mat laminaat | Is qua eigenschappen vergelijkbaar met glans laminaat, alleen met een andere uitstraling. De matte look and feel zorgt namelijk voor een satijnachtige uitstraling. Ook deze afwerking is af te nemen met een licht vochtige doek en beschermt tegen vlekken, krassen en andere invloeden van buitenaf.
  • Reliëflak | De naam zegt het al: deze lak ligt bovenop het drukwerk en kun je dus voelen. Alles wat afgewerkt is met de reliëflak, is glanzend. De delen die niet afgewerkt zijn met deze lak blijven mat.
  • Goudfolie | Goudfolie geeft jouw flyer een extra luxe en chique uitstraling. Door middel van warmtepreging wordt de folie aangebracht, waardoor het lijkt alsof het ‘goud’ echt in het papier zit.

De mogelijkheden voor afwerkingen verschillen per papiersoort. Niet iedere afwerking is bij ieder papiersoort mogelijk.

Extra afwerkingen

Naast de afwerkingen die op de flyers aangebracht kunnen worden, zijn er ook extra afwerkingen waar je uit kunt kiezen. Je hebt hierbij de keuze uit:

  • Afscheurstrook | Een perforatielijn op de door jou geselecteerde plek in het ontwerp. Hiermee kan eenvoudig een deel van de flyer afgescheurd worden.
  • Boorgat | Er wordt een boorgat met een doorsnede van 5 mm aangebracht. Hierbij heb je de keuze uit verschillende posities.
  • Ronde hoeken | De hoeken worden afgerond met radius van 7 mm
  • Bundelen | Wij bundelen de flyers per 100 of 250 stuks. Handig wanneer je ze doorstuurt naar bijvoorbeeld een verspreider.

Offset of digitaal flyers drukken

Bij Flyerzone kan iedereen flyers bestellen, naar welke oplage je ook op zoek bent. Zo printen wij al vanaf 25 stuks tot 1.000.000 of zelfs meer. De kleine oplage flyers printen wij digitaal op één van onze HP Indigo persen. Dezelfde kwaliteit als het traditionele offset drukken, maar dan ook beschikbaar als kleine oplage. Ideaal!

De grote oplage flyers drukken wij op de Komori offset persen. Hier worden per uur duizenden flyers gedrukt! Hierdoor kun je ook voor de grotere oplages een spoedbestelling plaatsen. Vandaag je flyers besteld? Dan heb je deze de volgende werkdag al in huis. Goedkoop, de beste kwaliteit én altijd gratis verzending.

Zelf flyers maken

Flyers maken doe je snel, eenvoudig en zelfs ook zonder grafische kennis bij Flyerzone. Heb je een kant-en-klaar drukbestand, dan kun je deze natuurlijk direct uploaden bij je bestelling. Zorg wel dat je altijd de maten en marges van de werktekening aanhoudt. Op die manier weet je zeker dat je het mooiste eindresultaat krijgt.

Nog geen drukbestand, maar wil je toch je eigen flyers maken? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool. Hier kun je zelf elementen als foto’s, teksten en logo’s toevoegen en zo je eigen ontwerp maken.