Goedkoop tassen bedrukken

Je logo, gave tekst, mooie foto of naam op een tas bedrukken? Bij Flyerzone kan het! Je hebt de keuze uit meerdere modellen tasjes, beschikbaar in vele kleuren. Alle tassen zijn gemaakt van 100% katoen, een garantie voor stevigheid. Elke katoenen tas bedrukken we enkel- of dubbelzijdig full colour.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Draagtas bedrukken

Onze draagtassen - ook wel bekend als tote bags - hebben 2 lange hengsels, waardoor je de draagtas eenvoudig op je schouder kan dragen. Deze tas is beschikbaar in 6 hippe kleuren, zodat deze altijd matcht met jouw huisstijl. Op zoek naar een leuke goodiebag? Dan is deze bedrukte draagtas zeer geschikt!

Boodschappentas bedrukken

Onze boodschappentassen hebben een iets bredere onderkant dan onze draagtasjes. Daardoor zijn deze tassen meer geschikt voor stevig drukwerk als boeken. Deze katoenen shopper is beschikbaar in maar liefst 8 kleuren. Bepaal zelf een toffe opdruk, zodat jouw jouw personeel of relatie kan shinen in de winkelstraten.

Rugzak bedrukken

Is een iets sportieve look meer geschikt voor jou? Kies dan voor een bedrukte rugtas. Deze tasjes bedrukken we ook digitaal en zijn beschikbaar in 8 kleuren. Deze variant tas is hip om uit te delen tijdens bijvoorbeeld beurzen, fairs en open dagen. Ontwerp een leuke opdruk en je maakt zeker weten de blits!

Bedrukte sporttas

Kom professioneel voor de dag met je eigen bedrukte sporttas! Ruimte genoeg voor al je sportkleding en met de handige vakken orden je alles netjes. Verkrijgbaar in verschillende groottes en kleuren. En waar de bedrukking komt, dat bepaal je zelf. Met de ruime keuze uit locaties maak je altijd de persoonlijke tas waar jij mee gezien mag worden op de sportclub!

Papieren tassen

Met de papieren tassen kun je jouw klanten producten in stijl meegeven. De ideale vervanger voor de plastic tas. Of het nu om voedsel gaat uit bijvoorbeeld een snackbar of kleding, een papieren tas is altijd een uitkomst!

Bedrukte tassen

Onze draag- en boodschappentassen bedrukken we aan één of twee zijden. De rugzakken worden altijd enkelzijdig full colour bedrukt. Het bedrukbare gebied is 25 x 30 cm (b x h). Dit betekent dat je met onze bedrukte tassen een goede eyecatcher hebt én sterke reclamedrager. Kom maar door met die prospects!

Bestanden aanleveren

Je kan je eigen ontwerp aanleveren met behulp van de uploadtool. Om de tassen goed te bedrukken dient het aanleverbestand te voldoen aan onderstaande criteria:

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.