Kies een soort tas:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Bedrukte tote bag met eigen logo

Een bedrukte tote bag kun je voor ontzettend veel dingen gebruiken. Sta je wel eens op een beurs of ander evenement? Gevuld met promotiemateriaal is het de perfect goodiebag! En doordat de katoenen tas vaker gebruikt kan worden, zullen steeds meer mensen jouw ontwerp zien. Dus ben je op zoek naar een makkelijke en leuke manier om je naamsbekendheid te vergroten én bij te dragen aan duurzamere wereld? Dan is dit hét alternatief voor de plastic tas waar jij naar op zoek bent! Maar ook als je een tote bag voor jezelf wilt bedrukken, kun je bij Flyerzone terecht. Er is namelijk geen minimale oplage. Zo kun je ook een kleine oplage of zelfs 1 stuk laten bedrukken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte katoenen tas

Voor de bedrukte katoenen tassen wordt stevig katoen van 100 gr/m gebruikt. Dit zorgt voor lichte, maar toch sterke tas! Het formaat van de tas, zonder hengsels, is 37 x 42 cm. Ideaal om mee te nemen naar kantoor, een dag de stad in of als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Het gebied waarop jouw ontwerp op gedrukt wordt is aan beide zijdes 25 x 30. Een groot gedeelte van de tas kan dus bedrukt worden. Lekker veel ruimte voor jouw logo, slogan of ander ontwerp dus. Er zijn vier verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. De volledige tote bag, inclusief hengsels, heeft deze kleur. De kleuren waaruit je kunt kiezen zijn: zwart, wit, navy blue en rood. Voor welke mooie kleur ga jij?

Borduren

Een tote bag borduren met jouw eigen logo? Dat kan bij Flyerzone. Met 15 verschillende kleuren garen maken wij de mooiste ontwerpen en design op de tas. Benieuwd naar de drukmethode en weten hoe je je bestand aanlevert? Download de infosheet »

Bestand aanleveren voor tote bag bedrukken

De tote bag bedrukken wij uiteraard met jouw bestand, volledig in full colour. Er zijn twee manieren om het bestand aan te leveren. Aan de hand van de werktekening kun je zelf aan de slag in een extern ontwerpprogramma. Denk hierbij aan programma’s als InDesign of Illustrator. Het kant-en-klare ontwerp upload je vervolgens tijdens je bestelling. Heb je nog geen drukbestand? Ga dan aan de slag in onze online ontwerptool. Hier kun je gratis je eigen ontwerp maken! Voeg eenvoudig logo’s, leuke teksten en/of mooie foto’s toe. Zo kun je, ook zonder grafische en technische kennis, je eigen mooi tote bag laten drukken. Het mooiste eindresultaat krijg je als je een losstaand bestand in CMYK aanlevert:

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.