Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Raamstickers bestellen: gemakkelijk, snel én goedkoop

Raamstickers bestellen in een eigen formaat of contour? Het kan bij Flyerzone! Of je ze nu op je autoraam of winkelraam wilt plakken, onze raamstickers zijn voor veel doeleinden te gebruiken. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende materialen. Wist je dat wij nog veel meer soorten stickers maken? Van groot tot kleine en in alle soorten en maten!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Raamstickers drukken in eigen formaat

Geen raam is hetzelfde. Daarom bestel je je raamstickers bij Flyerzone altijd in een eigen maat of contour. Op die manier weet je zeker dat het passend is voor jouw situatie. Geen onnodig afval of te veel geprint materiaal, maar exact wat jij nodig hebt. Hieronder de twee opties nog eens naast elkaar:

Eigen formaat stickersEigen maat
Eigen stans stickersEigen contour
Meer informatie

Informatie over de materialen

Wil je van binnen naar buiten kunnen kijken of is het belangrijk dat de sticker herpositioneerbaar is? Hieronder lees je de eigenschappen van onze verschillende raamstickers.

Raamstickers Outdoor transparant

Het (semi-)transparante outdoor materiaal heeft een monomeer kwaliteit. Dit betekent dat deze geschikt zijn voor kortdurend gebruik. De naam zegt het al, maar je kunt deze stickers zowel binnen als buiten gebruiken. Ook de inkten zijn weer- en UV-bestendig, waardoor de kleuren voor langere tijd mooi blijven. Ook buiten. Goed om te weten: de inkten zijn niet 100% dekkend en wit wordt niet geprint, waardoor de print ook enigszins transparant blijft.

Raamstickers Outdoor basic

Net als het transparante matieraal, zijn de outdoor basic raamstickers ook van monomeer kwaliteit. Ideaal voor kortlopende en tijdelijk acties en gebruik. Het materiaal is wit en zal het licht grotendeels blokkeren. Zowel de gebruikte inkten als het materiaal zijn weer- en UV-bestendig en dus geschikt voor zowel binnen als buiten.

Raamstickers Outdoor premium

Wil je raamstickers maken die je voor langere tijd op één plaats wilt laten hangen? Kies dan voor outdoor premium. Met zijn polymeer kwaliteit kun je deze ook voor langere tijd laten hangen, zonder dat het materiaal krimpt. Uiteraard zijn ook hier de inkten weer- en UV-bestendig en dus geschikt voor binnen én buiten. Dit maakt deze optie perfect voor langdurig gebruik.

One way vision

Erg populair bij bijvoorbeeld vergaderzalen, maar ook bij etalages: een raamsticker gedrukt op het one way vision materiaal. De bedrukte kant houdt grotendeels het zicht tegen, terwijl vanaf de achterkant - de onbedrukte zijde - wel door het materiaal kunt kijken. De oplossing om voor privacy te zorgen en een ruimte niet direct helemaal af te sluiten. Deze raamsticker plak je aan de buitenzijde van het raam. Of dat binnen of buiten is, dat maakt niet uit. De one way vision raamsticker is voor beide geschikt.

Raamstickers Quickmount

Door hele kleine gaatjes in dit materiaal kunnen deze stickers gemakkelijk worden bevestigd op glas. Luchtbellen onder het materiaal worden hiermee voorkomen. Niet helemaal tevreden over de raamsticker op het raam zit? Quickmount stickers zijn herpositioneerbaar tijdens het plakken, dus kleine correcties zijn zo gedaan! Deze raamstickers zijn enkel geschikt voor indoor gebruik.

Raamstickers Quickmount transparant - mat of glanzend

De achterkant van quickmount transparante stickers is transparant. Je kunt er niet doorheen kijken, maar er komt wel licht doorheen. Ook voor deze variant geldt dat deze gemakkelijk te herpostioneren is. Handig tijdens het plakken als het niet exact gaat zoals je wilt. Geschikt voor indoor gebruik.

Tip: wil je een raamsticker bestellen die je aan de binnenzijde van het raam plakt en aan de buitenzijde zichtbaar is? Kies dan voor de optie 'Stickers outdoor semi-transparant' en vervolgens - na het selecteren van de prijs - voor de optie 'Bestand spiegelen'. Wij spiegelen het bestand voor je, zodat jij de raamsticker op de gewenste manier kunt gebruiken.

Belangrijk

Zorg bij het opplakken van de stickers voor een omgevingstemperatuur van minimaal 15 graden Celsius. Op deze manier kan de lijm het beste hechten. Raamstickers bestellen die contour gesneden zijn? Houd er dan rekening mee dat er geen vormen in het ontwerp zitten die te smal zijn. Stel, je laat contour gesneden grassprietjes drukken dan is zo’n grassprietje te smal voor een goede plakkracht.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.