Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote sticker maken: snel én gemakkelijk

Met een paar muisklikken kun je jouw eigen grote sticker laten maken. Je kiest eenvoudig uit de verschillende opties om op die manier het ideale product samen te stellen. Handig, want zo bestel je altijd precies het drukwerk waar jij naar op zoek bent.

Grote stickers zijn daarnaast ook nog eens onmisbaar in een succesvolle marketingcampagne. Laat deze dus zeker maken voor extra zichtbaarheid. Denk aan het beplakken van een auto, busje of ander voertuig. Onderweg kunnen mensen niet meer om jouw grote plakwerk heen! Maar ook voor het aankleden van een ruimte of een etalage is een groot formaat sticker erg handig.

Of het nu een tijdelijke actie is of juist voor langdurig gebruik: bij ons slaag je altijd. Stel jouw ontwerp samen in onze online ontwerp tool of upload jouw kant-en-klare design. Grote stickers laten maken doe je door Flyerzone!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Grote stickers maken voor elke situatie

Je kunt bij Flyerzone stickers laten drukken in grote formaten vanaf A3, in alle soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen waaruit je je ontwerp kunt laten maken. Hieronder vind je een handig overzicht:

Materiaal Dikte Outdoor Afwerking
Outdoor 150um
Outdoor transparant 100um
One way vision 150um
Magneetfolie 900um
Quickmount sticker satin wit 150um
Quickmount sticker ice mat transparant 150um

Weten welk materiaal jij het beste kunt kiezen? Hieronder wordt per materiaal kort ingegaan op de eigenschappen van grote stickers in de verschillende materialen.

Grote outdoor stickers

De outdoor stickers kunnen wij laten maken in twee varianten: de basic en de premium variant. De basic variant is van monomeer kwaliteit en hierdoor geschikt voor tijdelijk gebruik. Wil je de grote sticker voor langere tijd gebruiken? Kies dan voor de polymeer kwaliteit van de premium variant. Beide versies hebben een witte uitstraling.

Hiernaast is er ook een semi-transparante versie te drukken. Deze is, net als de basic, van monomeer kwaliteit en dus geschikt voor tijdelijk gebruik. Let hierbij op dat witte gedeeltes niet gedrukt worden en dat wit in je ontwerp dus semi-transparant zal worden. De inkten zijn hierbij niet volledig dekkend.

Grote one way vision stickers

Wel van binnen naar buiten kijken, maar wil je niet dat er van buiten naar binnen kan worden gekeken? Dan is een grote one way vision sticker drukken dé oplossing! Deze variant wordt vaak gebruikt als raamsticker. Hierbij houdt de bedrukte zijde het zicht tegen, terwijl er vanaf de andere kant wel door de sticker gekeken kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderruimtes of ruimtes langs een drukke straat. Dit materiaal kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Grote magneetsticker

De magneetsticker kun je op iedere vlakke metalen ondergrond plakken. Dit kan een auto zijn, maar ook bijvoorbeeld op machines of andere metalen ondergrond. Zeker op auto’s en andere voertuigen is het belangrijk om de sticker er regelmatig af te halen en deze niet in de volle zon te laten staan. Hiermee voorkom je beschadigingen aan de lak.

Quickmount variant voor glas

Quickmount wordt vooral gebruikt voor het plakken op glas of andere gladde ondergronden. De hele kleine gaatjes in het materiaal maken het bevestigen erg gemakkelijk. Zo kun je de grote sticker gemakkelijk herpositioneren, als deze niet direct goed hangt. En ook eventueel luchtbellen zijn eenvoudig weg te drukken. Het materiaal is alleen geschikt voor gebruik binnen.

Zelf ontworpen grote sticker laten drukken

Grote stickers laten maken doen wij natuurlijk met het door jou aangeleverde drukbestand. Jij bepaalt dus zelf wat er gedrukt wordt. Er zijn verschillende manieren om dit drukbestand aan te leveren.

Als eerste kun je een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Deze kun je maken in opmaakprogramma’s zoals InDesign en Illustrator. Heb je alle gewenste specificaties voor het grote formaat sticker ingevuld op de productpagina? Dan kun je de werktekening downloaden, zodat je precies weet met welke formaten en marges je moet werken.

Heb je niet de beschikking over een geschikt opmaakprogramma? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool! Hier wordt je eigen drukwerk maken heel gemakkelijk. Zo voeg je foto’s, teksten, afbeeldingen en logo’s toe om zo tot een drukbestand te komen. Handig! Laat daarom jouw grote stickers maken door Flyerzone!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.