Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote sticker maken: snel én gemakkelijk

Met een paar muisklikken kun je jouw eigen grote sticker maken. Je kiest eenvoudig uit de verschillende opties om op die manier het ideale product samen te stellen. Handig, want zo bestel je altijd precies het drukwerk waar jij naar op zoek bent.

Grote stickers zijn daarnaast ook nog eens onmisbaar in een succesvolle marketingcampagne. Zo zorgen ze voor extra zichtbaarheid. Denk bijvoorbeeld aan het beplakken van een auto, busje of ander voertuig. Onderweg kunnen mensen niet meer om heen! Maar ook voor het aankleden van een ruimte of een etalage zijn de grote sticker erg handig. Of het nu voor een tijdelijke actie is of juist voor langdurig gebruik: bij ons slaag je altijd!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Voor elke situatie een passend materiaal

Grote stickers maken doe je bij Flyerzone in alle soorten en maten. Zo zijn er verschillende materialen waar jij uit kunt kiezen voor de grote stickers. Hieronder vind je een handig overzicht:

Materiaal Dikte Outdoor Afwerking
Outdoor 150um
Outdoor transparant 100um
One way vision 150um
Magneetfolie 900um
Quickmount sticker satin wit 150um
Quickmount sticker ice mat transparant 150um

Weten welk materiaal jij het beste kunt kiezen? Hieronder wordt per materiaal kort ingegaan op de eigenschappen en waarvoor je het kunt gebruiken.

Grote outdoor stickers

De outdoor stickers bieden wij aan in twee varianten: de basic outdoor sticker en de premium outdoor sticker. De basic variant is van monomeer kwaliteit en hierdoor geschikt voor tijdelijk gebruik. Wil je de grote sticker voor langere tijd gebruiken? Kies dan voor de polymeer kwaliteit van de premium outdoor sticker. Beide stickers hebben witte uitstraling.

Naast de witte outdoor stickers, is er ook de de semi-transparante versie. De is, net als de basic, van monomeer kwaliteit en dus geschikt voor tijdelijk gebruik. Let hierbij op dat witte gedeeltes niet gedrukt worden en dat wit is in je ontwerp dus semi-transparant zal worden. De inkten zijn hierbij niet volledig dekkend.

Grote one way vision stickers

Wel van binnen naar buiten kijken, maar wil je niet dat er van buiten naar binnen kan worden gekeken? Dan is een grote one way vision sticker dé oplossing! De sticker wordt vaak op ramen geplakt. Hierbij houdt de bedrukte zijde het zicht tegen, terwijl er vanaf de andere kant wel door de sticker gekeken kan worden. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderruimtes of ruimtes langs een drukke straat. Deze grote sticker kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Grote magneetsticker

De grote magneetsticker kun je op iedere vlakke metalen ondergrond plakken. Dit kan een auto zijn, maar ook bijvoorbeeld op machines of andere metalen ondergrond. Zeker op auto’s en andere voertuigen is het belangrijk om de sticker er regelmatig af te halen en deze niet in de volle zon te laten staan. Hiermee voorkom je beschadigingen aan de lak.

Grote quickmount stickers

De grote quickmount stickers worden vooral gebruikt voor het plakken op glas of andere gladde ondergronden. De hele kleine gaatjes in het materiaal maken het bevestigen erg gemakkelijk. Zo kun je de grote sticker gemakkelijk herpositioneren, als deze niet direct goed hangt. En ook eventueel luchtbellen zijn eenvoudig weg te drukken. Het materiaal is alleen geschikt voor gebruik binnen.

Drukbestand voor de grote stickers maken

Voor de grote stickers maken wij natuurlijk gebruik van het door jou aangeleverde drukbestand. Jij bepaalt dus zelf wat er gedrukt wordt. Er zijn verschillende manieren om dit drukbestand aan te leveren.

Als eerste kun je een kant-en-klaar drukbestand aanleveren. Deze kun je maken in opmaakprogramma’s zoals InDesign en Illustrator. Heb je alle gewenste specificaties voor de grote sticker ingevuld op de productpagina? Dan kun je de werktekening downloaden, zodat je precies weet met welke formaten en marges je moet werken.

Heb je niet de beschikking over een geschikt opmaakprogramma? Ga dan aan de slag in onze gratis online ontwerptool! Hier wordt je eigen grote sticker maken heel gemakkelijk. Zo voeg je foto’s, teksten, afbeeldingen en logo’s toe om zo tot een drukbestand te komen. Handig!


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.