Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope spandoek / banner bedrukken

Spandoeken en banners worden op stevig 310 grams of 510 grams materiaal gedrukt. Ze worden full colour gedrukt met onze Mutoh printers. De inkten zijn UV- en waterbestendig en kunnen daardoor voor lange tijd in allerlei weersomstandigheden worden gebruikt. Zie ook onze spanframes voor een spandoek in een frame.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Tips voor het gebruik

Wil je optimaal genieten van je spandoek? Zorg dan dat het doek goed strak gespannen / opgehangen wordt. Zo is het doek niet alleen beter zichtbaar, maar je voorkomt zo ook dat de inkt gaat breken. Kies voor voldoende ogen en zorg dat je alle ogen gebruikt bij het ophangen. Ophangen kan eenvoudig met de spanners of tie wraps die je samen met het spandoek kunt bestellen.

Het spandoek kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Wanneer het doek buiten hangt, zorg dat dat je deze bij zeer harde wind (vanaf windkracht 6) naar binnen haalt. Zo blijft het spandoek voor nog langere tijd mooi.

Bisonyl en meshdoek

Bisonyl

510 grams scheurvast spandoek

Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van spandoeken is 510 grams bisonyl. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl is vergelijkbaar met zeil, dit materiaal laat geen wind en licht door.

Mesh

310 grams meshdoek

Meshdoek is licht geperforeerd, waardoor de wind er doorheen kan. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken op plekken waar het veel en hard waait. Hoewel dit doek wind doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.

Block out

350 grams premium block out

Dit materiaal kan gebruikt worden in roll up banners als premium en luxe alternatief voor 510 grams scheurvast spandoek. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Dit materiaal kan niet voorzien worden van een extra afwerking.

Spandoeken extra afwerken

We kunnen je spandoeken op verschillende manieren nabewerken. Hieronder vind je meer informatie over de mogelijke opties.

omzomen

Omzomen

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Hierdoor zijn de randen steviger, wat vooral het handig is bij het ophangen van spandoeken. Omzomen is niet mogelijk bij dubbelzijdig bedrukte spandoeken.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Transparante ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen om de 30 of 50 cm

Bij deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 transparante ogen van kunststof in de hoeken. Deze ogen zijn sterker dan metalen ogen en roesten niet. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. De ogen kunnen om de 30 of om de 50 cm worden geplaatst.

spanhaken

Spanhaken

Als je kiest voor één van bovenstaande opties met ogen, dan kunnen we spanhaken meeleveren van 20 cm lang. Deze zijn tot ongeveer 30 cm uit te rekken.

tunnelzoom

Tunnelzoom

We kunnen ook een tunnelzoom aanbrengen, handig als je de banner door middel van palen/stokken wilt bevestigen. Deze kunnen we aan de boven- en onderkant óf links en rechts plaatsen. Let op dat je geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom plaatst.

Afmeting spandoek ten opzichte van spanframe

Spandoeken zijn 10 cm rondom kleinder dan onze spanframes. Bijvoorbeeld: de binnenkant van het spanframe is 200 x 200 cm. De juiste afmeting van het spandoek is dan 180 x 180 cm.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.