Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Spandoek maken met eigen ontwerp

Jouw spandoek maken wij altijd met UV- en waterbestendige inkten. Zo ben jij verzekerd van een haarscherpe afdruk die je zonder problemen buiten kunt hangen. Het doek kan op vele verschillende manier ingezet worden. Zo kun je op een eenvoudige manier de gevel van je (bedrijfs)pand aankleden. Of maak reclame voor een evenement of festival langs een drukke weg. Met spandoeken kun je pas écht groots communiceren.

Bij Flyerzone printen wij alle spandoeken zelf. Hierdoor profiteer jij direct van tal van voordelen. Naast de scherpe prijzen en de gegarandeerde kwaliteit, heb je de doeken ook nog eens razendsnel in huis. Vandaag besteld betekent de volgende werkdag al geleverd.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Hoe hang ik een spandoek goed op?

Wil je het maximale uit je spandoek halen, dan is het belangrijk dat je deze op een goede manier ophangt. Het allerbelangrijkste is hierbij dat het doek strak hangt. Op die manier is de opdruk - of het nu tekst of een afbeelding is - goed zicht- of leesbaar. Met de verschillende afwerkingen kies je zelf eenvoudig voor de manier die het beste bij jou past.

Heb je niet direct een mogelijkheid waar je het kunt ophangen? Kijk dan eens naar een spandoekframe. In deze constructie van aluminium buizen hang je het doek eenvoudig strak. Hierdoor is het doek dat je laat bedrukken altijd goed zichtbaar.

Bisonyl en meshdoek

Jouw spandoek printen wij op verschillende materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen eigenschappen. Hieronder lees je over de schillende opties en bekijk je eenvoudig welk materiaal het beste bij jou past.

spandoek bisonyl

510 grams scheurvast spandoek

Het materiaal wat het meeste wordt gekozen voor het bedrukken van spandoeken is 510 grams bisonyl. De kleuren van je ontwerp komen prachtig uit op dit sterke geweven materiaal. Bisonyl is vergelijkbaar met zeil, dit materiaal laat geen wind en licht door.

spandoek mesh

310 grams meshdoek

Meshdoek is licht geperforeerd, waardoor de wind er doorheen kan. Hierdoor is dit materiaal goed te gebruiken op plekken waar het veel en hard waait. Hoewel dit doek wind doorlaat, is het niet geschikt om te gebruiken bij stormkracht.

spandoek block out

350 grams premium block out

Dit materiaal kan gebruikt worden in roll up banners als premium en luxe alternatief voor 510 grams scheurvast spandoek. Het materiaal is scheurvast en heeft een grijze achterzijde waardoor licht er niet doorheen kan schijnen vanaf de achterkant. Dit materiaal kan niet voorzien worden van een extra afwerking.

spandoek vlaggendoek

110 grams vlaggendoek

Het vlaggendoek wordt vaak gebruikt voor het drukken van vlaggen. Maar ook voor een spandoek is het een ideaal materiaal. Door het lichte gewicht kan het spandoek eenvoudig opgehangen en opgeborgen worden. Het materiaal heeft een doordruk van 95%. Dit betekent dat de opdruk aan de achterzijde voor 95 procent - in spiegelbeeld - zichtbaar is.

Afwerkingen

Je kunt spandoeken laten drukken met verschillende afwerkingen. Welke voor jou het beste is, dat is afhankelijk van de manier waarop je het wilt ophangen. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden:

omzomen

Omzomen

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd. Hierdoor zijn de randen steviger, wat vooral het handig is bij het ophangen van spandoeken. Omzomen is niet mogelijk bij dubbelzijdig bedrukte spandoeken.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Bij het kiezen van deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 metalen ogen in de hoeken. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.

omzomen met ogen

Omzomen en met ogen om de 20, 30, 40 of 50 cm

Bij deze optie worden alle zijkanten van het doek omgezoomd en voorzien van 4 ogen van metaal in de hoeken. De buitendiameter van de ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. De ogen kunnen om de 20, 30, 40 of om de 50 cm worden geplaatst.

spanhaken

Spanhaken

Als je kiest voor één van bovenstaande opties met ogen, dan kunnen we spanhaken meeleveren van 20 cm lang. Deze zijn tot ongeveer 30 cm uit te rekken.

tunnelzoom

Tunnelzoom

We kunnen ook een tunnelzoom aanbrengen, handig als je de banner door middel van palen/stokken wilt bevestigen. Deze kunnen we aan de boven- en onderkant óf links en rechts plaatsen. Let op dat je geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom plaatst.

Spandoek afmetingen

Spandoeken maken wij bij Flyerzone altijd speciaal op maat. Je geeft zelf een formaat aan waarop je jouw spandoek wilt bestellen. Op die manier weet je altijd zeker dat het drukwerk passend is waar jij het voor wilt gebruiken. Hieronder vind je per materiaalsoort de maximale formaten die kunt bestellen :

  • 510 grams scheurvast spandoek: 480 x 1000 cm
  • 610 grams scheurvast spandoek: 300 x 1000 cm
  • 310 grams winddoorlatend meshdoek: 480 x 1000 cm
  • 350 grams premium block out: 220 x 1000 cm
  • 110 grams vlaggendoek: 300 x 500 cm

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.