Vlag bedrukken met eigen logo of ontwerp

Een vlag maken van hoge kwaliteit en voor een scherpe prijs? Bij Flyerzone ben je op het juiste adres voor het bedrukken van feest- en reclamevlaggen. Van beachflags tot baniervlaggen, wij hebben het allemaal! Een bruiloft, geboorte of andere gebeurtenis waarvoor de vlag in top mag? Bij ons kun je al vlaggen laten bedrukken vanaf 1 stuk. Een grote oplage nodig voor uw organisatie? Vlaggen maken wij in alle soorten, maten en hoeveelheden!

Vlag laten maken voor buiten

Al onze vlaggen bedrukken we enkelzijdig op sterk 115 grams polyester materiaal met een doordruk van 95%. Het materiaal kan buiten blijven hangen bij maximaal windkracht 6. Bij hardere wind raden wij aan om de vlaggen naar binnen te halen. Op zoek naar ander drukwerk voor buiten? Kijk dan bij onze spandoeken.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Baniervlaggen, beachflags en mastvlaggen

vlag maken

Baniervlaggen

De baniervlaggen van Flyerzone worden full colour bedrukt. Deze bedrukte vlaggen zijn beschikbaar in meerdere formaten en kunnen voorzien worden van een tunnelzoom (boven).

Bestel baniervlag »

vlag laten maken

Beachvlaggen

Bij Flyerzone kan je kiezen uit twee verschillende beachvlaggen, namelijk de standaard en de drop beachflag. Deze vlaggen zijn beschikbaar in small, medium en large. Kruispoot (standaard) of een parasolvoet nodig om de beachvlag binnen of buiten neer te zetten? Geen probleem, deze accesoires kan je makkelijk mee bestellen.

Bestel beachvlag »

vlaggen bedrukken

Mastvlaggen

De mastvlaggen van Flyerzone worden haarscherp in full colour bedrukt met de beste Durst printers. Kies het gewenste formaat, de bedrukking en laat je verrassing door de hoge kwaliteit!

Bestel mastvlag »


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.