Kies een formaat vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope gevelvlag ontwerpen

Met bedrukte gevelvlaggen geef je jouw pand een goede eerste indruk. Maar een gevelvlag ontwerpen is ook een uitstekend idee in het geval van een festiviteit. Een standaard formaat of liever een eigen formaat invoeren? Bij Flyerzone kan het allemaal! Zie voor andere gevelreclame ook onze gevelbanieren.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Materiaal gevelvlaggen

Jouw gevelvlag bedrukken we op 110 grams vlaggendoek, wat beschikbaar is in 2 soorten. Standaard vlaggendoek is het meestvoorkomende materiaal voor vlaggen. Daarnaast hebben we ook een winddoorlatende variant. Dit materiaal heeft een gatenstructuur en is hierdoor beter bestand tegen harde wind.

Gevelvlag bedrukken in full colour

Jouw gevelvlag bedrukken we full colour. Door middel van dit kleursysteem kunnen we vrijwel iedere kleur in jouw ontwerp printen. Door de doordruk van 95% is de bedrukking aan de achterzijde in spiegelbeeld zichtbaar.

Afwerkingen

Een gevelvlag laten maken door Flyerzone? Dan worden ze altijd omgezoomd als onderdeel van de afwerking. Om ze op te hangen heb je de volgende opties:

Plastic bevestigingsclips

Onze bevestigingsclips worden evenredig over de linkerkant van de vlaggen verdeeld. Hierdoor hangen de gevelvlaggen altijd strak.

Touwtje en lus

De gevelvlag kan ook afgewerkt worden met een een touwtje en lus. De bovenkant van de vlag wordt voorzien van een lusje en de onderkant van een touwtje (25 cm).


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.