Kies een formaat verzendzak:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Verzendzak met logo

Papieren verzendzakken van Flyerzone bedrukken met bijvoorbeeld je logo zorgt voor een professionele uitstraling. Zo kun je in de verzendzakken kleding versturen, zonder dat dit in (te) grote doos hoeft. Er zijn drie verschillende formaten waar je uit kunt kiezen. Personaliseer eenvoudig met jouw logo, website of tekst en maak op een handige en slimme manier reclame! De zakken zijn voorzien van een dubbele strip-sluiting. Dit betekent dat je de sluiting twee keer kunt gebruiken. Ideaal dus voor een eventuele retourzending!

De stevige kwaliteit van het kraftpapier zorgt ervoor dat je jouw product(en) met een gerust hart aan de bezorger mee kunt geven. Kraftpapier is daarbij ook nog eens goed te recyclen en met de verzendzakken van Flyerzone hoef je geen plastic variant te gebruiken. Een verantwoorde en duurzame keuze dus.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Bedrukte papieren verzendzakken

De papieren verzendzakken bedrukken we in full colour. Er wordt rechtstreeks op het kraftpapier bedrukt voor het mooiste en beste eindresultaat. Upload je eigen ontwerp via onze uploadtool of ga creatief aan de slag in onze gratis ontwerptool.

Verschillende formaten

Onze bedrukte papieren verzendzakken bieden wij in drie verschillende formaten aan. Zo is er altijd een juist formaat voor jouw verzending. Hieronder vind je kort de belangrijkste informatie over de formaten en bedrukbare gebieden.

Formaat verzendzakken Bedrukbaar gebied Aanleveren
Papieren verzendzak B16,2xH22,9xD4 cm

16,2 x 22,9 cm

B16,2 x H22,9 x D4 cm 14 x 17 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B25xH35xD5 cm

25 x 35 cm

B25 x H35 x D5 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template
Papieren verzendzak B35xH45xD12 cm

35 x 45 cm

B35 x H45 x D12 cm 20 x 25 cm Werktekening
Template