Kies een model:

Kies een kleur ijskrabber:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Standaard ijskrabbers bedrukken

IJskrabbers, ook wel ruitenkrabbers of gewoon krabbers genoemd, bestel je snel en gemakkelijk bij Flyerzone. Deze standaard krabbers hebben een chique mat transparante uitstraling en zijn bedrukbaar met 1 of 2 kleuren. Deze ijskrabbers worden gemaakt van een stevig kunststof. Met het ideale formaat van 23 x 10,8 x 1,3 cm maak je makkelijk jouw autoruiten ijsvrij en kun je deze natuurlijk netjes kwijt in bijvoorbeeld in het kastje van je dashboard. Voor de bedrukking is er ruimte van 5 x 3 cm. Plaats hierop bijvoorbeeld je eigen logo of ontwerp en zo heb je niet alleen een praktisch gereedschap voor elke winter, maar maak ook nog eens op een slimme manier reclame!

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Luxe ijskrabbers maken

Ook bestel je bij Flyerzone luxe ijskrabbers inclusief handschoenen. Met deze ijskrabbers houd je jouw handen warm tijdens het krabben! De luxe ijskrabbers met handschoen zijn verkrijgbaar in 2 kleuren: rood en blauw. Wij voorzien jouw ontwerp op de handschoen zelf zodat jouw bedrukking perfect zichtbaar zal zijn! Het formaat van deze ijskrabber, inclusief handschoen, is 28 x 17 x 2 cm en heeft een bedrukbaar gedeelte van 10 x 10 centimeter.

IJskrabbers met eigen ontwerp

Hoewel niet iedereen er altijd bij stilstaat, weten wij bij Flyerzone dat ijskrabbers een geweldige manier is om reclame te maken voor jouw bedrijf. In nagenoeg elke auto en vooral in de winter, ligt er natuurlijk een ijskrabber in de auto waarop jouw boodschap kan komen te staan. Een perfecte kans! Bij Flyerzone bestel je krabbers met een eigen ontwerp. Hiervoor kun je tot 2 verschillende kleuren gebruiken. Dit geeft jou alle ruimte om creatief te zijn! Combineer je eigen ontwerp met één van de basiskleuren van onze ijskrabbers; blauw, rood, oranje, of (wit) transparant en zorg ervoor dat jij en jouw klanten goed de winter doorkomen.

Aanleveren

Voor het bedrukken van de ijskrabbers is een drukbestand nodig. Voor het aanleveren hiervan is het belangrijk om de volgende specificaties aan te houden:

 • Minimale hoogte van het lettertype 2,5 mm
 • Minimale lijndikte 1,5 pt
 • Bedrukking 1 of 2 kleuren (Pantone C)
 • Uitsluitend vectorbestanden
 • Wit is geen Pantone-kleur. Lever wit daarom aan als steunkleur.
  • Noem de kleurlaag: WHITE
  • Geef de steunkleur een kleurwaarde van 100% procent.
  • Gebruik geen kleurrasters en/of halve kleurwaardes.
  • Gebruik voor wit geen grafische effecten (kleurverloop, slagschaduwen en/of transparanties etc.)