Kies een product:

Goedkope boeken drukken

Of je nu op zoek bent naar boeken met hardcover of softcover, bij Flyerzone ben je aan het juiste adres! Wij produceren alles in eigen huis waardoor we niet alleen een hoge kwaliteit kunnen waarborgen, maar boeken ook voor een scherpe prijs kunnen aanbieden! Zie voor andere bindwijzen ook onze brochures.

Altijd gratis verzending voor al ons drukwerk!

Kleine of grote oplage boeken

Onze digitale HP Indigo-machines drukken al jouw kleine oplage boeken in de hoogste kwaliteit. Heb je juist veel boeken nodig? In dat geval doen we beroep op onze Komori drukpersen, die in razendsnel tempo tot wel 10.000 boeken kunnen drukken in ongeëvenaarde kwaliteit!

Veel keuze aan papiersoorten

Wij kunnen onze boeken bedrukken op diverse papiersoorten. De mogelijkheden staan in onderstaand overzicht:

100 grams mc (mat/glans) 135 grams mc (mat/glans) 170 grams mc (mat/glans) 170 grams recyclingpapier
Kleine oplage
Grote oplage

Afwerking van covers

Alle covers van onze boeken worden mat gefolieerd of voorzien van een UV lak hoogglans laag. Naast het feit dat deze afwerkingen de covers een mooie uitstraling geven, bieden deze ook extra bescherming tegen krassen en andere beschadigingen.

Belangrijk om te weten: De telling van het aantal pagina's begint bij de cover; dit is pagina 1. De binnenkant van de cover is pagina 2. De binnenkant van de cover aan de achterzijde van het drukwerk is de een na laatste pagina. De achterzijde van de cover is de laatste pagina. Een product van 40 pagina's heeft dus 36 pagina's binnenwerk. Het binnenwerk bestaat in dit geval uit 18 vellen.


Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op, je krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.